Μάντεψε πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά της η Kylie Jenner. Spoiler: Είναι κάτι «τρελό»

Το πάρτι της θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους καλεσμένους.

Στις 10 Αυγούστου η Kylie Jenner έχει γενέθλια και γίνεται 22 ετών. Και φυσικά, όταν μιλάμε για την Kylie, δεν νοείται κάτι λιγότερο από ένα φαντασμαγορικό και υπερπαραγωγή-πάρτι.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η νεαρή σταρ θα παρτάρει σε ένα πελώριο σκάφος, το οποίο έχει μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, και κοστίζει 250 εκατομμύρια δολάρια!

Η Kylie θα ταξιδέψει στη Μεσόγειο θάλασσα με το σκάφος «Tranquility» (έτσι ονομάζεται), ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της. Το yacht πάντως μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα, έχει 10 καμπίνες, ελικοδρόμιο, σάουνα, beauty salon, αίθουσα σινεμά, πισίνα, τζακούζι και χαμάμ. Όποιος κι αν είναι καλεσμένος σε αυτό το πάρτι θα πρέπει να θεωρεί πολύ τυχερό τον εαυτό του, όπως καταλαβαίνεις, αν σκεφτείς κιόλας ότι το συγκεκριμένο yacht ενοικιάζεται για 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα. Α! Έχει και πλήρωμα 29 ατόμων. Καθόλου άσχημα, ε;!

Όπως φαίνεται, η Kylie Jenner είναι γενικά ανοιχτοχέρα και large με τα πλούτη της. Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes, στο οποίο ανακηρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος σε όλο τον κόσμο. Αυτό, βέβαια, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εταιρεία καλλυντικών της, Kylie Cosmetics. Γι’ αυτό και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει μία birthday collection makeup.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved