Η Ariana Grande αποκάλυψε πώς είναι τα φυσικά της μαλλιά και μας άφησε με το στόμα ανοικτό

Πάντως είναι πολύ διαφορετική με το φυσικό της look.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει την Ariana Grande με την πλούσια, πολύ μακριά αλογοουρά της, η οποία ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Βασικά, όλοι νομίζαμε ότι αυτό είναι το φυσικό της look μέχρι που ήρθε η ίδια για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα στους fans της τα πραγματικά της μαλλιά, τα οποία κάθε άλλο παρά ίσια είναι. Η Ariana έχει στην πραγματικότητα πολύ σγουρά μαλλιά και μας αρέσει πολύ.

Οι θαυμαστές της γνωρίζουν ότι έχει μια περίεργη σχέση με τα μαλλιά της. Η Ariana είχε εξηγήσει στο παρελθόν ότι τα είχε βάψει κόκκινα για τη σειρά Victorious & Sam & Cat, με αποτέλεσμα να τα καταστρέψει. Τα extensions και η πολύ μακριά αλογοουρά ήταν αυτά που την έκαναν να νιώθει πιο άνετα με τον εαυτό της. Από τότε, η Ariana είχε ξεχάσει πώς είναι τα φυσικά, σγουρά μαλλιά της, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να τα δείξει στους fans της.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στο Twitter, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι είμαι στην πραγματικότητα χωρίς την αλογοουρά και τις βλεφαρίδες. Όποιος με ξέρει, ξέρει ότι είμαι έτσι… Είμαι 5 ετών σε αυτήν τη φωτογραφία…».

Η τραγουδίστρια δεν ξεκαθάρισε αν θα αφήσει από εδώ και στο εξής το φυσικό, σγουρό μαλλί της ή θα συνεχίσει να εμφανίζεται με την εντυπωσιακή αλογοουρά της.

Ό,τι κι αν επιλέξει, μας αρέσει πολύ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved