Δεν φαντάζεσαι πόσος καιρός πέρασε για να παραλάβει η Ariana Grande το βραβείο Grammy της

Παρά τις παρεξηγήσεις που συνέβησαν τη βραδιά των βραβείων, η Ariana προχωρά παρακάτω.

Ήρθε και επίσημα η στιγμή των συγχαρητηρίων για την Ariana Grande και θα μάθεις αμέσως το λόγο. Η 26χρονη τραγουδίστρια κέρδισε το πρώτο της Grammy πριν 5 μήνες, ωστόσο μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε παραλάβει το βραβείο της.

Τελικά, η Ariana το παρέλαβε επιτέλους και έσπευσε να δημοσιεύει και την ανάλογη φωτογραφία στο Instagram. «Χαίρομαι πραγματικά που τσέκαρα τα e-mails μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

arianagrande 65771024 417042558892606 5993806601439544601 n

Η καλλιτέχνιδα μοιράστηκε τη χαρά της και με το κατοικίδιο γουρούνι της, Piggy Smallz. «Piggy, κάποιος έχει έρθει για σένα», αστειεύτηκε σε ένα βίντεο.



Φυσικά, και ο μάνατζέρ της, Scooter Braun, είναι πολύ περήφανος για αυτήν.

«Αυτή εδώ είναι οικογένειά μου», έγραψε σε μία φωτογραφία του με την Ariana. «Είμαι τόσο περήφανος που η Ariana παρέλαβε το πρώτο της Grammy. Της άξιζε και με το παραπάνω και αυτό είναι πραγματικά το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας της. Είναι ένα είδωλο και είναι ακριβώς αυτό που δείχνει ότι είναι. Ναι, είναι τώρα και θα είναι και στο μέλλον μία από τις νικήτριες βραβείων Grammy, αλλά για μένα είναι απλά η Ariana, ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που ξέρω με χρυσή καρδιά. Είμαι περήφανος για σένα Ari!! Σε αγαπώ».

scooterbraun 66451526 690880218052091 4590639495739805646 n

Η Grande κέρδισε τον περασμένο Φεβρουάριο το βραβείο για το καλύτερο pop album, το «Sweetener». Ωστόσο, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη βραδιά των βραβείων, αν και είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στη σκηνή για να τραγουδήσει. Τελευταία στιγμή ακύρωσε την εμφάνισή της. Και ενώ ο executive producer, Ken Ehrlich, είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να κάνει πρόβες η Grande, εκείνη επέμεινε ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος.

«Έχω κρατήσει κλειστό το στόμα μου, αλλά τώρα λες ψέματα για μένα», είχε τουιτάρει τη μέρα των βραβείων η Ariana. «Μπορώ να ετοιμάσω μια εμφάνισή μου σε ένα βράδυ και το ξέρεις πολύ καλά αυτό, Ken. Εσύ έβαλες εμπόδιο στη δημιουργικότητά μου και στην προσωπική μου έκφραση, γι’ αυτό αποφάσισα να ακυρώσω την εμφάνισή μου. Ελπίζω η βραδιά των βραβείων να είναι έτσι όπως την έχεις ονειρευτεί και ακόμα καλύτερη. Έχει να κάνει με τη συνεργασία. Έχει να κάνει με το πόση υποστήριξη νιώθω. Μιλάμε για τέχνη και ειλικρίνεια. Όχι για πολιτική. Όχι για χάρες και παιχνίδια που παίζονται. Για σένα μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, αλλά συγγνώμη, για μένα η μουσική είναι κάτι άλλο».

Παρόλη τη διαμάχη, η Grande ευχαρίστησε όλους για την τιμή που της έκαναν.

«Ξέρω ότι δεν είμαι εκεί απόψε (πιστέψτε με, προσπάθησα και πραγματικά ευχόμουν να υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες) και ξέρω πως είπα ότι προσπαθώ να μη ρίξω τόσο βάρος σε τέτοια πράγματα, αλλά γαμ…το αυτό είναι άγριο και όμορφο», έγραψε σε άλλο tweet. «Σας ευχαριστώ πολύ».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved