Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει στο Instagram ποιος γνωστός ράπερ βρίσκεται στη Σαντορίνη

Εσύ φαντάζεσαι ποιος μπορεί να είναι;

Η Αθηνά Οικονομάκου άφησε φέτος το καλοκαίρι τη Μύκονο για ένα άλλο πανέμορφο νησί, τη Σαντορίνη. Όπως είχε δηλώσει πριν αρκετό καιρό, ο σύζυγός της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, έχοντας ανοίξει ένα νέο ξενοδοχείο, οπότε όλη η οικογένεια θα περάσει εκεί το φετινό καλοκαίρι.

Η όμορφη ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη και δε σταματά λεπτό να δημοσιεύει στα social media στιγμές της ανέμελης καθημερινότητάς της.

Η Αθηνά, όμως, έκανε μία αποκάλυψη μέσα από το insta story της. Αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο νησί ο Tony Effe, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Dark Polo Gang, και μάλιστα διαμένει στο ξενοδοχείο του συζύγου της.

athinao1konomakou 66605427 2173821049389749 3354850914717922075 n

Και ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει αναρτήσει στο Instagram του πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Σαντορίνη και δείχνει να έχει αγαπήσει το πανέμορφο νησί.

Για εσένα που δε γνωρίζεις, ο 28χρονος Tony Effe είναι Ιταλός τραγουδιστής και μέλος του rap συγκροτήματος Dark Polo Gang. Ο Tony με τα άλλα τρία μέλη του συγκροτήματος (Arturo Bruni, Dylan Thomas Cerulli και Umberto Violo) είναι φίλοι και γνωρίζονται από την παιδική τους ηλικία, ενώ το 2014 αποφάσισαν να ενώσουν μουσικά τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν την μπάντα τους.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να ακούσεις μία από τις επιτυχίες του ιταλικού συγκροτήματος:



Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του Tony Effe για να τον γνωρίσεις καλύτερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved