H Ariana Grande πήγε στη NASA και δε σου κάνουμε καμία πλάκα

Έχουμε τις φωτογραφίες και το βίντεο που το αποδεικνύουν

Η Ariana Grande, πέρα από τραγουδίστρια, είναι και μία κοπέλα που της αρέσει να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα και να ανεβάζει για αυτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτήν τη φορά, όμως, έκανε μερικά stories στο Instagram, όπου την είδαμε να κάνει κάτι που σίγουρα δεν περίμενες να δεις.

Η τραγουδίστρια, μία μέρα πριν τη συναυλία της στο Toyota Center την Κυριακή, επισκέφτηκε το Johnson Space Center στο Houston του Texas. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, συναντήθηκε με αστρονόμους και πολλούς άλλους εργαζόμενους του κέντρου επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων, ενώ μίλησε ακόμη και με αστροναύτες.

Ανέβασε, μάλιστα, μία φωτογραφία, όπου ντύθηκε και η ίδια αστροναύτης, ενώ έχουμε ακόμα και βίντεο από τη στιγμή που τη ντύνουν.

«Το μυαλό μου ακόμα επεξεργάζεται και καταβροχθίζει κάθε δευτερόλεπτο από αυτό συνέβη, αλλά δεν μπορώ να περιμένω να μοιραστώ περισσότερα. Τι ιδιαίτερη μέρα κι εμπειρία. Σας ευχαριστώ τόσο τόσο τόσο πολύ για τη γενναιοδωρία σας και για το ότι δείξατε σ’ εμένα και στους φίλους μου τον χώρο»

Δες περισσότερα στο βίντεο και τη gallery που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Η Ariana Grande κάνει εμφάνιση - έκπληξη στο ριάλιτι των Kardashians

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved