Η Ariana Grande κάνει εμφάνιση - έκπληξη στο ριάλιτι των Kardashians

Ariana και Thank U, Next στο KUWTK!


Η Ariana Grande αυτή τη στιγμή είναι η πιο πετυχημένη και πολυσυζητημένη τραγουδίστρια, καθώς με κάθε της μουσική δουλειά σπάει κάθε ρεκορ.



Τον Νοέμβριο του 2018 η Ariana κυκλοφόρησε το τραγούδι «Thank U, Next» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και κάνοντας 368,675,039 προβολές.



Μάλιστα στο συγκεκριμένο video clip του τραγουδιού είδαμε και μια guest εμφάνιση από την Kris Jenner, μητέρα και μάνατζερ των Kardashian/Jenner να κρατάει μια βιντεοκάμερα και να τραβάει την Ariana την ώρα που χορεύει και τραγουδάει το «Thank U, Next», ενώ την ώρα που τελειώνει η momamanager λέει: «Thank, U Next b ** ch» ενώ χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού.







Η Kris μάλιστα μέσα από το KUWTK αποκάλυψε πως όταν της έγινε η πρόταση να παίξει στο video clip, είπε το «Ναι» χωρίς να το σκεφτεί.







Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Ariana Grande, καθώς μετά την εμφάνιση της Jenner στο «Thank U, Next», τώρα θα εμφανιστεί και η pop star στο reality show της οικογένειας Κardashian.



Στο δίλεπτο τρέιλερ του KUWTK που κυκλοφόρησε βλέπουμε την Ariana να μπαίνει στο dressing room της Kris λίγο πριν ετοιμαστούν για το γύρισμα. Οι δυο τους συνομιλούν και αγκαλιάζονται ενώ η Grande δήλωσε πολύ χαρούμενη που η Jenner δέχτηκε την πρόταση και είναι μαζί της στο videoclip.



Έπειτα είδαμε την Ariana με την Kris να κάνουν πρόβα στον καθρέφτη το χορευτικό με την τραγουδίστρια να λέει: «Guys, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο μου στο Keeping Up With The Kardashians!»










© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved