Η Kendall Jenner αποκαλύπτει το λόγο που δεν θέλει να κόψει τα μαλλιά της

Η μαμά της και η αιτία που δεν θέλει να κόψει τα μαλλιά της 

Η Kendall Jenner έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της Victoria's Secret και όχι άδικα. Το μοντέλο εκτός από «αγγέλακι» είναι μέλος της οικογένειας Kardashian και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Kendall μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μαλλιά της καθώς έχει κάνει πολλά πράγματα για χάρη της μόδας. Παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι το οποίο δεν θα έκανε ποτέ, και αυτό είναι να κόψει τα μαλλιά της.

«Σκέφτομαι μερικές φορές να τα έκοβα εντελώς... Όχι να τα ξύριζα. Αλλά σκέφτομαι να τα έκοβα όλα», είπε στην συνέντευξη αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος που δεν θέλει να το κάνει είναι ότι δεν θέλει μα μοιάζει με την μητέρα της Kris Jenner.

«Αυτό είναι το πρόβλημα! Αν κόψω κοντά τα μαλλιά μου, μετά μοιάζω με την μαμά μου! Μου έχουν φορέσει κοντές περούκες σε φωτογραφίσεις. Είμαι πραγματικά μια mini Kris Jenner, όταν έχω αυτά τα μαλλιά», εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Παρόλα αυτά, η Kris Jenner δεν έχει πει ότι έχει κάνει πολλά πράγματα για να μοιάζει με τα κορίτσια της και περισσότερο με την Kim Kardashian, αφού συχνά αντιγράφει το βλέμμα της και την εμφάνισή της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved