Love Birds Alert! Η κίνηση της Taylor Swift για το αγόρι της θα σε κάνει να λιώσεις

Μα πόσο ερωτευμένη είναι πια;

Η Taylor Swift κι ο Joe Alwyn είναι μαζί και, αν και η τραγουδίστρια δεν ανεβάζει πλέον φωτογραφίες από σχέσεις της στο Instagram, αφού, όπως είπε, επηρεαζόταν πολύ από τη γνώμη του κόσμου όταν το έκανε, τα όσα νέα κυκλοφορούν κατά καιρούς δείχνουν ότι το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί και η σχέση τους εξελίσσεται με σταθερούς ρυθμούς. Η τελευταία φωτογραφία που ανέβηκε στα social media, όμως, δεν μπορεί παρά να σε κάνει να αναρωτηθείς το προφανές.

Για ποιο πράγμα μιλάμε; Ο χορευτής Eric Underwood, που είναι μέλος της ταινίας «Cats», στην οποία συμμετέχει η Taylor, ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου απαθανατίζεται μαζί με την τραγουδίστρια. Αυτό που γίνεται κατευθείαν αντιληπτό είναι το γεγονός ότι η ίδια φοράει ένα χρυσό δαχτυλίδι και πάνω του είναι τα αρχικά «JA», που, όπως φαίνεται, απευθύνονται στο αγόρι της. Το μυαλό των fans πήγε κατευθείαν στο ενδεχόμενο του αρραβώνα, όμως η Taylor φαίνεται απλά να εκδηλώνει την αγάπη που νιώθει για το αγόρι της.

Τα πράγματα, πάντως, δείχνουν να σοβαρεύουν για την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό. Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά το γεγονός ότι φοράει τα αρχικά του αγοριού της σε σημεία που φαίνονται περισσότερο στον κόσμο και άρα θέλει να δείχνει δημόσια τη σχέση τους συνέχεια, σημαίνει ότι διανύουν μία πολύ καλή περίοδο και ίσως πολύ σύντομα γίνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Δες τη φωτογραφία με το δαχτυλίδι στη gallery που ακολουθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved