Η πρώην κολλητή της Kylie Jenner άλλαξε τα μαλλιά της και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Η Jordyn Woods πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η πρώην κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods, αυτόν τον μήνα έχει φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Kardashian, αφού «πήγε» με το -πλέον- πρώην σύντροφο και πατέρα του παιιδιού της Khloe Kardashian, Tristan Thompson. Το πλήγμα, όπως είναι λογικό, ήταν πολύ μεγάλο για την Khloe αλλά και την Kylie, που ξαφνικά έχασε την κολλητή της και που, μάλιστα, φιλοξενούσε στον ξενώνα του σπιτιού της. Το συμβάν της δημιούργησε θέματα εμπιστοσύνης ακόμη και σχετικά με τον δικό της σύντροφο, τον Travis Scott, φτάνοντας σε σημείο να ψάξει και το κινητό του.

Παρά την αναστάτωση που προκάλεσε, τη φίλη και την οικογένεια που έχασε -αφού ήταν σαν μέλος των Kardashian-, η νεαρή Jordyn συνέχισε τις εμφανίσεις της στον ίδιο ρυθμό και, μάλιστα, τώρα απαθανατίστηκε με μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της και με κάτι που μοιάζει σα να είναι περούκα. Αφήνοντας πίσω τα σκούρα μαλλιά της, οι νέες φωτογραφίες τη δείχουν με ξανθό πλατινέ και, πραγματικά, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Το νεαρό μοντέλο βρίσκεται, αυτήν τη στιγμή, σε συνεχή ταξίδια για να προωθήσει τη σειρά με τις βλεφαρίδες που έχει κυκλοφορήσει και κάθε εμφάνιση που κάνει στην πορεία φαίνεται ότι έχει μελετηθεί για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Δες τη νέα της εμφάνιση στο βίντεο και τις φωτογραφίες στη gallery.



Διάβασε επίσης: Άλλος άνθρωπος! Κάτι έπαθε το πρόσωπο της Kylie Jenner και κανείς δεν ξέρει τι είναι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved