H Miley Cyrus κάνει ηλιοθεραπεία με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο

Σκέτη φωτιά η Miley

Τι κι αν είναι πλέον παντρεμένο κορίτσι,η Miley Cyrus δεν σοβαρεύεται και εμφανίζεται με μεγάλη άνεση φορώντας μόνο με ένα καπέλο στην παραλία.

Η τραγουδίστρια στο τελευταίο της post στο Instagram εμφανίστηκε γυμνή με ένα κίτρινο καπέλο για να την προστατεύει από το ήλιο. Στην περιγραφή της κάτω από την φωτογραφία γράφει «η περίοδος των φεστιβάλ ξεκινά, είμαι "queer" και έτοιμη για το πάρτι. Πάμε για το καλοκαίρι του 2019».

Η 26χρονη προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στα μουσικά φεστιβάλ Woodstock 50 στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Glastonbury της Αγγλία. Η Miley θα πάρει μέρος και στα δύο αλλά όπως ανέφερε δεν είναι ενθουσιασμένη μόνο επειδή θα είναι μέρος των μουσικών γιορτών αλλά και γιατί θα δει αγαπημένους της τραγουδιστές επάνω στην σκηνή.

Αντίδραση του συζύγου της Miley, Liam Hemsworth, στις καυτές πόζες δεν έχουμε προς το παρόν αλλά αναμένουμε τις εμφανίσεις της στην σκηνή. Ελπίζουμε να μην είναι πιο αποκαλυπτικές από αυτές της προετοιμασίας και της ηλιοθεραπείας της τραγουδίστριας.

Δες ακόμα Celebrity Lookalikes! 5 Instagrammers που είναι ίδιες η Kylie Jenner

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved