Αυτός είναι ο συγκλονιστικός λόγος που η Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν

Το γεγονός που σημάδεψε τη ζωή τους

Η Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth πέρασαν πολλά χρόνια σχέσης, χωρισμών κι επανασυνδέσεων και πλέον είναι παντρεμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο Liam, μάλιστα, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή TODAY ότι παρά λίγο να μην έχει καν την ευκαιρία να γνωρίσει τη Miley, αφού δεν ήταν η αρχική επιλογή της παραγωγής της ταινίας «The Last Song», που αποτέλεσε την αρχή του ειδυλλίου τους.

Αναρωτήθηκες, όμως, ποτέ πώς ένα πιο ελεύθερο κι αντισυμβατικό πνεύμα, όπως η Miley, αποφάσισε να παντρευτεί; Η ίδια αποκάλυψε στο Vanity Fair το σημαντικό γεγονός που στιγμάτισε τόσο την ίδια όσο τον -πλέον- σύζυγό της, που είχε σαν αποτέλεσμα να τους φέρει ακόμα πιο κοντά και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο έβλεπαν τα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Αυτό που περάσαμε μαζί εγώ κι ο Liam μας άλλαξε. Δεν είμαι σίγουρη ότι αν δε χάναμε το σπίτι στο Malibu, αν θα ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε αυτό το βήμα ή αν θα παντρευόμασταν. Ποιος ξέρει. Αλλά εκείνη τη στιγμή το ένιωθα σωστό και πήγα με την καρδιά μου»

Να σου θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχασε το σπίτι του στις φωτιές που έπληξαν την California τον Νοέμβριο του 2008. Ο Liam, δημοσίευσε και μία φωτογραφία από ο,τι απέμεινε στον λογαριασμό του στο Instagram σε ένα συγκινητικό post.

https://www.instagram.com/p/BqIJhnMHnd4/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Η Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth ήταν το πιο hot ζευγάρι των Όσκαρ κι έχουμε αποδείξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved