Η αηδιαστική κίνηση της Kendall Jenner σε τηλεοπτική εκπομπή

Δε θα πιστέψεις τι έκανε μπροστά στους τηλεθεατές

Στην κατηγορία των αστείων celebrities που ξέρουν πώς να κάνουν πλάκα και να διασκεδάζουν τον κόσμο θα βρεις σίγουρα την Kendall Jenner. Φαίνεται να είναι πιο χαλαρή και πιο cool από τις αδερφές της και ως tomboy από μικρή απολαμβάνει να δοκιμάζει νέα πράγματα κι ασχολίες. Αυτό που έκανε τώρα, όμως, το λες και λίγο σιχαμένο.

Το μοντέλο ήταν καλεσμένο στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon και, όπως συνηθίζεται με τους καλεσμένους του, πήρε μέρος σε ένα παιχνίδι που λέγεται «Food or Not Food». Το παιχνίδι λειτουργεί ως εξής: Σε κάθε γύρο η Kendall κι ο Jimmy θα διαλέγουν από ένα αντικείμενο. Τρία από αυτά του κάθε γύρου είναι πραγματικά και μόνο ένα είναι φαγητό. Όποιος δαγκώσει πρώτος το φαγητό, κερδίζει τον γύρο.

Ο πρώτος γύρος περιελάμβανε τέσσερα παπούτσια, από τα οποία μόνο το ένα ήταν φαγητό ενώ τα άλλα ήταν εντελώς πραγματικά. Όπως θα το περίμενες, ούτε η Kendall ούτε ο Jimmy δεν ήταν τυχεροί με την πρώτη, με αποτέλεσμα να βάζουν στο στόμα τους και να δαγκώνουν σόλες παπουτσιών. Ελπίζουμε να ήταν καινούργια τα παπούτσια, αλλά και μόνο στη σκέψη είναι αρκετά σιχαμένο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί με το διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξαν.



Διάβασε επίσης: Πόσο ερωτευμένη! Η απίστευτη κίνηση της Kendall Jenner για το αγόρι της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved