Πόσο ερωτευμένη! Η απίστευτη κίνηση της Kendall Jenner για το αγόρι της

Τα πράγματα στη σχέση τους μάλλον σοβαρεύουν

Η Kendall Jenner είναι το μέλος της οικογένειας Kardashian που προτιμά να ασχολείται περισσότερο με την επαγγελματική της ζωή σαν μοντέλο παρά με το ριάλιτι τηλεοπτικό σόου που τις έκανε διάσημες. Παρόλο που είναι μία celebrity, προτιμά να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις προσωπικές της σχέσεις κι ακόμη κι όταν τη ρωτάνε σε συνεντεύξεις επιλέγει να είναι μην αναλύει το θέμα.

Αυτήν τη στιγμή, το μοντέλο είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα των Philadephia 76ers, Ben Simmons, και φαίνονται να είναι πολύ καλά κι ερωτευμένοι. Τα πράγματα, μάλιστα, δείχνουν να σοβαρεύουν για τη σχέση τους, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life, η Kendall, την ώρα που τελείωνε το New York Fashion Week έσπευσε να πάρει ένα τρένο που έκανε τρεις ώρες διαδρομή για Φιλαδέλφεια, ώστε να στηρίξει το αγόρι της στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αν και η Kendall είναι πολύ «κλειστή» ως προς τα προσωπικά της, όσες φορές την έχουμε δει σε φωτογραφίες μαζί με τον Ben λάμπει από ευτυχία κι έχουν δημιουργήσει την εικόνα ενός από τα πιο ωραία ζευγάρια που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη showbiz.

Διάβασε επίσης: Ο σοβαρός λόγος που έκανε την Kendall Jenner να κλαίει για μέρες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved