H Catherine Zeta-Jones και η κόρη της είναι απλά δίδυμες

Δες τη 15χρονη κόρη της και μείνε άφωνη

Η Katheryn Zeta-Jones και ο Michael Douglas είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood, με τον γάμο τους να κρατεί σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο «γάμος της χρονιάς» για το 2000, όπως ονομάστηκε από το BBC, κόστισε 1,5 εκατομμύριο δολάρια. Μαζί, μάλιστα, απέκτησαν δύο παιδιά, την Carys Zeta Douglas και τον Dylan Michael Douglas, τα οποία υπεραγαπούν. Ακόμη και το όνομα «Carys», αναφέρεται στο Nameberry, ότι σημαίνει «αγάπη».

Αυτό που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε, όμως, είναι ότι η κόρη της, Carys, όσο θα μεγάλωνε, θα είχε τέτοια ομοιότητα με τη μαμά της, σε σημείο που είναι πραγματικά λες και είναι δίδυμες. Φαίνεται ήδη ότι η μικρή έχει πάρει την ομορφιά και το βλέμμα της Catherine και οι κοινές τους εμφανίσεις αυτό που κάνουν είναι να το αποδεικνύουν κάθε φορά και περισσότερο.

Η μικρή γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 2003 και αυτήν τη στιγμή είναι επαγγελματίας μοντέλο αλλά και social media influencer. Παρά τους δύο πασίγνωστους ηθοποιούς γονείς της, η ίδια παραμένει προσγειωμένη, έχοντας δηλώσει, δε, ότι δε γνώριζε ότι ο μπαμπάς της ήταν ηθοποιός αλλά νόμιζε ότι ήταν παρασκευαστής pancake.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: To κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρώην μοντέλο και σύζυγος διάσημου τραγουδιστή!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved