Η Taylor Swift είναι ξανά ερωτευμένη λίγο μετά τον χωρισμό της

To νέο, hot, celebrity ζευγάρι, που θα κάνει τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν.

Μπορεί να έχει περάσει μόλις ένας μήνας, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός της Taylor Swift από τον Joe Alwyn, αλλά οι φήμες έχουν ήδη φουντώσει για την ερωτική ζωή της τραγουδίστριας. Οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν, να έχει έρθει πολύ κοντά με τον frontman των «The 1975», Matty Healy. Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα; Αν θες να μάθεις περισσότερα, τότε δεν έχεις παρά να καθίσεις αναπαυτικά, διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές πολύ προσεκτικά.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Taylor Swift;

Στις 5 Μαΐου ο Healy εθεάθη σε συναυλία της Swift, που πραγματοποιήθηκε στο Nashville. Σε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, ο Matty απεικονίζεται να κάνει παρέα με μερικά άτομα στο VIP τμήμα του σταδίου και απολαμβάνοντας ιδιαίτερο το αγαπημένο τραγούδι «Shake It Off». Αξίζει να σημειωθεί, πως και η καλή του φίλη Phoebe Bridgers, ανέβηκε στη σκηνή κάνοντας το πλήθος να παραληρεί.

https://www.instagram.com/p/Cr8qqjQvp6e

Παρόλα αυτά, στο show της 6ης Μαΐου τόσο η Bridgers, όσο και ο Healy ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με την Taylor Swift και κάπως έτσι ξεκίνησαν να «φουντώνουν» οι φήμες περί νέου ειδυλλίου μεταξύ του ίδιου και της ερμηνεύτριας. Η είδηση της φημολογούμενης σχέσης δημοσιεύθηκε αρχικά από την εφημερίδα «The Sun»: «Εκείνη και ο Matty είναι τρελά ερωτευμένοι. Βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού πριν δέκα χρόνια, αλλά οι συγκυρίες δεν βοήθησαν στο να προχωρήσει η σχέση τους» ανέφερε μια πηγή.

Ποιο τραγούδι; Η Taylor Swift γίνεται σκηνοθέτης κι ετοιμάζει την πρώτη της ταινία

Τον Μάρτιο του 2016 ο Healy είχε δηλώσει στο Q Magazine: «Νιώθω, πως δεν είμαι πολύ καλός στις σχέσεις. Φοβόμουν να γίνω, απλώς ο σύντροφος της Taylor Swift, πριν κάνω γίνω γνωστός για τη μουσική και την υπόσταση μου ως άνθρωπος. Ήμουν ειλικρινής για όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις καταστάσεις που προκύπτουν, όταν όλος ο κόσμος υποθέτει, ότι βγαίνεις με μια από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη. Ήταν ένας καταιγιστικός ανεμοστρόβιλος, που στάθηκε αφορμή για να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου».

Έκτοτε η Taylor σύναψε σχέσεις με τον Harry Styles, τον Calvin Harris, τον Tom Hiddleston και τον Joe Alwyn. Πλέον η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Matty Healy, ο οποίος θεωρεί πως την καταλαβαίνει καλύτερα από κάθε άλλον, αφού είναι άνθρωπος του χώρου και την υποστηρίζει απίστευτα, αναφορικά με τα επόμενα βήματά της. Ακόμα και αν είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για ένα ακαταμάχητο «Love Story», που θα γράψει ιστορία.

Ο χωρισμός Taylor Swift- Joe Alwyn

Πριν λίγες εβδομάδες η Taylor Swift και ο Joe Alwyn αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Online. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έδειχναν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και κανείς δεν περίμενε ότι θα βάλουν τέλος στο love story τους.

Ο χωρισμός έγινε σε φιλικό επίπεδο σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ωστόσο μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα. Η 33χρονη καλλιτέχνης βρίσκεται αυτό το διάστημα εν μέσω της περιοδείας της, «Eras Tour».

«Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της», ανέφερε το ETOnline. H Taylor Swift και ο Joe Alwyn ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2016 και μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο η σχέση τους έδειχνε να είναι εξαιρετικά δυνατή. Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε χαμηλούς τόνους και προσπαθούσε να προφυλάξει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

H Taylor Swift είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της χρειάστηκε να αποφύγει περίεργες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ο Joe Alwyn, είχε αναφέρει στη βρετανική Vogue ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι οι θαυμαστές θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα όταν πρόκειται για τη σχέση του με τη Swift.

Taylor Swift: Τα μυστικά της διατροφής της

Η διάσημη τραγουδίστρια ακολουθεί μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και όπως η ίδια έχει δηλώσει: «Καταρχάς, πίνω δέκα μπουκάλια νερό την ημέρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Σαλάτες, γιαούρτια, σάντουιτς και όχι ροφήματα με ζάχαρη. Δε φτιάχνω όμως πολλούς κανόνες. Νομίζω ότι έτσι θα τρελαθώ».

H Swift λατρεύει το comfort food, της είναι αδύνατο να πει όχι στο παγωτό, σε ένα burger με πατάτες και σε έναν pumpkin spice latte.

Πηγή κεντρικής: taylorswift

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved