Taylor Swift: Η απρόσμενη κίνηση της σε μια γυναίκα που έχασε τον άντρα της από COVID-19

Η Taylor Swift συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στη ζωή εκείνων που έχουν ανάγκη!

Την Τρίτη, η νικήτρια των βραβείων Grammy, Taylor Swift, και η μητέρα της, Andrea Swift, 63 ετών, έκαναν μια κοινή δωρεά $50,000 για την υποστήριξη μιας γυναίκας που ονομάζεται Vicki Quarles, η οποία «έχασε τον σύζυγό της [Theodis Ray Quarles] από COVID-19» ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τη στενή φίλη της, DeQuanda Smith, η οποία δημιούργησε έρανο στη σελίδα GoFundMe.

Με αυτήν την δωρεά, οι Swifts κατάφεραν να εκπληρώσουν τον στόχο της Smith, η οποία σκόπευε να μαζέψει $50,000 μέχρι της 22 Δεκεμβρίου όταν ξεκίνησε τον έρανο. Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, η Smith είχε συγκεντρώσει $61.268 για την «αγαπητή της φίλη Vicki».

Ο Theodis Ray αφήνει πίσω τη σύζυγό του Vicki, και τις πέντε κόρες τους Alyssa, Anaya, Asia, Allie και Aryah, αποκάλυψε η Smith.

Περιγράφοντας το θάνατό του, η Smith έγραψε, «Όταν το παραϊατρικό προσωπικό έφτασε στο σπίτι των Quarles για να μεταφέρουν τον Theodis στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών δυσκολιών, δεν επέτρεψαν στη Vicki να συνοδέψει τον σύζυγό της εξαιτίας των περιορισμών. Δεν γνώριζε τότε πως αυτή θα ήταν η τελευταία φορά μαζί με τον άντρα της και τον καλύτερό της φίλο. Αργότερα έλαβε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο ότι ο Theodis υπέκυψε σε αυτόν τον απαίσιο ιό».

Αν και οι ηλικίες των παιδιών του αείμνηστου μπαμπά δεν έχουν αποκαλυφθεί, η Smith έγραψε: «Ο θάνατος του Theodis θα αφήσει για πάντα ένα κενό στην οικογένεια του. Η Alyssa, η Anaya, η Asia, η Allie και η Aryah θα τον αποζητάνε στο πρωινό, στις θεατρικές παραστάσεις τους, στον χορό αποφοίτησής τους…. Και τελικά στους γάμους τους.»

Η φίλη της συνέχισε το εγκάρδιο μήνυμά της, γράφοντας: «Αποφάσισα να ξεκινήσω αυτήν την πρωτοβουλία στην σελίδα GoFundMe για την υποστήριξη της Vicki και των κοριτσιών της αλλά και για να τους προσφέρω οικονομική ανακούφιση και να μειώσω την ανησυχία τους όσον αφορά τις βασικές άμεσες ανάγκες καθώς και τη συνεχή ανάπτυξή τους, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.»

«Είμαι βέβαιη πως ο πατέρας τους, Theodis Ray Quarles, θα χαμογελάει από τον ουρανό όταν η μικρή του δασκάλα, η γιατρός, η διευθύνων σύμβουλος, η νοσοκόμα, ή η επιχειρηματίας του δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved