Ποιος είναι ο Ρομέν Γαβράς που φημολογείται ότι έχει σχέση με την Dua Lipa

H 27χρονη τραγουδίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα.

Στα καλύτερά της φαίνεται πως είναι η Dua Lipa το τελευταίο διάστημα καθώς φέρεται να έχει κάνει νέα σχέση. Η 27χρονη είναι ζευγάρι με τον Ρομέν Γαβρά (γιο του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά) όπως αναφέρει δημοσίευμα της The Sun.

H Dua Lipa είναι ξανά ερωτευμένη

Οι δυο τους εθεάθησαν να φεύγουν από party μετά τα BAFTA, τις πρώτες πρωινές ώρες και επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο.

«Η Dua και ο Ρομέν βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Σύστησαν ο ένας τον άλλον στο στενό τους φιλικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και έχουν πολλά κοινά», ανέφερε πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η τραγουδίστρια «ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρει κάποιον που να την καταλαβαίνει. Αισθάνεται ότι ο Ρομέν την καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί».

Dua Lipa: Το υπέροχο σπίτι που μένει στο Λονδίνο πριν μετακομίσει στη βίλα των ονείρων της

Ποιος είναι ο Ρομέν Γαβράς

Ο Ρομέν Γαβράς είναι Γάλλος σκηνοθέτης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Είναι 41 ετών και μετρά σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Η Dua Lipa ήταν ελεύθερη μετά τον χωρισμό με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Anwar Hadid, στα τέλη του 2021. Από την άλλη, ο Ρομέν Γαβράς έβγαινε με την τραγουδίστρια Rita Ora για έξι μήνες πριν χωρίσουν τον Μάρτιο του 2021.

Oι δύο τραγουδίστριες είχαν κάποτε καλή σχέση ωστόσο πλέον έχουν απομακρυνθεί, καθώς πιστεύεται ότι η συνεργασία της Dua Lipa με τον πρώην της Rita Ora, Calvin Harris ήταν η αφορμή για τον τσακωμό τους.

Ο Ρομέν Γαβράς και η Dua Lipa δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση τους όμως τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

https://www.instagram.com/p/CpKGy-6t1dR

Πηγή κεντρικής: dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved