Η Camila Cabello είναι και πάλι single μετά από 8 μήνες σχέσης

Χώρισε η Camila Cabello και ο Austin Kevitch.

Τίτλοι τέλους φαίνεται να έπεσαν στη σχέση της Camila Cabello και του Austin Kevitch. Το ζευγάρι, που ήταν μαζί για περίπου 8 μήνες, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την επιβεβαίωση της πληροφορίας να έρχεται από την εφαρμογή ραντεβού που έχει ο ίδιος ο Austin Kevitch.

Face gem: Η Camila Cabello με το make up trend που θα επιλέγεις για τα πάρτι της σεζόν

Η ανακοίνωση του app και το χρονικό της σχέσης Cabello-Kevitch

Ειδικότερα, η εφαρμογή ραντεβού έστειλε ενημερωτικό δελτίο στους συνδρομητές της την Τετάρτη (15/2) αποκαλύπτοντας πως «ο Austin είναι και πάλι single», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Η Camila Cabello και ο Kevitch ήταν μαζί από τον Ιούνιο του 2022, σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Tonight. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων με τον CEO του Lox Club να ζητά ραντεβού από την Camila Cabello. Τον Αύγουστο, το ζευγάρι εθεάθη να περπατά πιασμένο χέρι-χέρι με τις φήμες για ειδύλλιο τότε να επιβεβαιώνονται.

Τον Οκτώβριο, μάλιστα, η 25χρονη τραγουδίστρια είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθειά της να βρει τον επόμενο σύντροφο – μετά τον χωρισμό από τον Shawn Mendes- μέσω dating app. «Ήμουν στην εφαρμογή ραντεβού για 24 ώρες προτού αποχωρήσω. Κι αυτό, γιατί ο πρώτος τύπος που μου έστειλε προσωπικό μήνυμα ήταν ένας ανερχόμενος τραγουδιστής-τραγουδοποιός από το Nashville και σκέφτηκα ότι ήταν κάπως περίεργο γιατί μπορεί κάποιος να με χρησιμοποιούσε», είχε πει στην εκπομπή της Drew Barrymore.

https://www.instagram.com/p/CfAndyqLi8z

Ο χωρισμός της Camila Cabello από τον Shawn Mendes

Τον Νοέμβριο του 2021 και έπειτα από 2 χρόνια σχέσης, η Camila Cabello και ο Shawn Mendes χώρισαν και ανακοίνωσαν την απόφαση αυτή με το παρακάτω μήνυμα.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον ως άνθρωποι είναι πιο δυνατή από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε πολύ την υποστήριξή σας από την αρχή και προχωράμε μπροστά», έγραψαν στην κοινή ανακοίνωσή τους για τον χωρισμό. Το πρώην ζευγάρι γνωρίζεται τουλάχιστον από το 2015, αλλά δεν επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους μέχρι το 2019.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved