H Dua Lipa «ντύθηκε» Ariana Grande σε συναυλία της και οι fans αντέδρασαν

H τραγουδίστρια φημίζεται για το ακαταμάχητο στυλ και τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές.

Η Dua Lipa είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα pop icons της εποχής μας. Η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει επιτυχώς την περιοδεία της «Future Nostalgia», φορώντας looks που εντυπωσιάζουν και εμπνέουν το κοινό. H 26χρονη πειραματίζεται διαρκώς με την εικόνα της, υιοθετώντας πρώτη όλα τα hot trends σε μόδα και μακιγιάζ.

Στις τελευταίες της συναυλίες η Dua Lipa έκανε την έκπληξη αντικαθιστώντας την λαχανί ολόσωμη φόρμα της με μια σε φλούο ροζ χρώμα. Το neon pink αποτελεί μεγάλη τάση φέτος και δεν είναι λίγοι οι οίκοι μόδας που ποντάρουν φέτος στην συγκεκριμένη απόχρωση.

Dua Lipa και στυλ πάνε μαζί! Τα πιο wow outfits από την παγκόσμια περιοδεία της

H Dua Lipa ντύθηκε στα ροζ και είναι ίδια με την Αriana Grande

Εκτός από την επιλογή του ρούχου της η Dua Lipa δοκίμασε ένα χτένισμα το οποίο έχει ξεκάθαρα επιρροές από την Ariana Grande. Τι ακριβώς εννοώ; Κάνε scroll και θα καταλάβεις.

dualipa6

Η τραγουδίστρια αφέθηκε στα χέρια της hair stylist της, Jake Gallagher, η οποία της έκανε το κλασσικό hairdo της Ariana, (γνωστό και ως «μισά πάνω-μισά κάτω» με μια ψηλή σφιχτή sleek κοτσίδα στην κορυφή του κεφαλιού).

https://www.instagram.com/p/CcY55OBs4Jh

Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν επιλέξει η Dua Lipa την κολακεύει ενώ παράλληλα δεν παύει να αποτελεί inspo για εμάς σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Πηγή κεντρικής: dualipa


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το καλό σου φόρεμα μπορείς να το φοράς και κάθε μέρα - Εμπνεύσου από την Dua Lipa

Η Dua Lipa τώρα και στο σινεμά - Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Argylle»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved