Η Dua Lipa τώρα και στο σινεμά - Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Argylle»

Ούτε ο ίδιος ο Superman (Henry Cavill) μπόρεσε να αντισταθεί στην εκπληκτική τραγουδίστρια!

Η Dua Lipa πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στο κατασκοπευτικό θρίλερ του Matthew Vaughn (σκηνοθέτη του «Kingsman»), «Argylle». Τα νέα για την ταινία κυκλοφόρησαν μετά τη δημοσίευση της Lipa και του ηθοποιού Henry Cavill στις 8 Μαρτίου. Σε αυτήν τη φωτογραφία βλέπουμε τη Lipa στην αγκαλιά του Cavill, φορώντας ένα χρυσό εφαρμοστό φόρεμα και μια ξανθιά περούκα. Η Lipa κοινοποίησε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με τη λεζάντα: «Πρώτη ματιά!! Σύντομα κοντά σας... #Argylle».

https://www.instagram.com/p/Ca2khpYs7Vp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πλοκή της ταινίας

Σύμφωνα με τη σύνοψη, η ταινία ακολουθεί έναν κατάσκοπο που παθαίνει αμνησία και πείθεται από την οργάνωση για την οποία εργαζόταν ότι είναι συγγραφέας βιβλίων κατασκοπείας. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ellie Conway, στο «Argylle» θα δούμε επίσης τους Bryan Cranston («Breaking Bad»), Catherine O'Hara («Schitt's Creek»), Rob Delaney, John Cena, και Samuel L. Jackson. Η Dua Lipa υποδύεται τη Lagrange, έναν ρόλο για τον οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

dua_lipa.jpg

Το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της Dua Lipa για να διατηρεί το σώμα της

Η παραγωγή του «Argylle» ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2021 και ενώ η ταινία δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, είναι πιθανό πως το πρώτο από τα τουλάχιστον τρία μέρη θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ αργότερα μέσα στο έτος.

Παρακάτω μπορείς να δεις το teaser που κυκλοφόρησε για το «Argylle» που περιλαμβάνει περισσότερα πλάνα του Cavill και της Lipa.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved