Selena Gomez: Η εξομολόγησή της για την καραντίνα θα σε σοκάρει

Τα συναισθήματά της ήταν έντονα και εμείς θέλουμε να την κάνουμε μια αγκαλιά.

Είναι γεγονός πως πολλοί από εμάς στις αρχές της καραντίνας δυσκολεύτηκαν. Η απομόνωση και ο περιορισμός ήταν κάτι το οποίο μας έριξε ψυχολογικά και αυτή η νέα τάξη πραγμάτων αναμφισβήτητα μας επηρέασε.

Αυτά τα συναισθήματα πάντως δεν είναι παράλογα, αφού όλοι νιώσαμε έξω από τα νερά μας και κάτι το οποίο μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν είμασταν μόνοι μας, είναι οι δηλώσεις διάσημων για την εμπειρία τους κατά τη διάρκεια του lockdown. Μέσα σε αυτούς είναι και η Selena Gomez και όσα είπε θα σε σοκάρουν.

Το κορίτσι έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, έτσι, αποκάλυψε και τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της καραντίνας. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Dr. Vivek Murth σε μια συνεδρία τους σε Intagram Live. Όπως η ίδια είπε, στην αρχή της καραντίνας δε μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτή την νέα καθημερινότητα με αποτέλεσμα να περάσει μια μικρή κατάθλιψη.

Στην πορεία, βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει αυτή την αδράνεια γράφοντας και φτιάχνοντας μουσική, δούλεψε σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για τη συλλογή καλλυντικών της. Όπως αποκάλυψε, ο στόχος της είναι να φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε 10 χρόνια με σκοπό να βοηθήσει στα θέματα ψυχικής υγείας. Στο Instagram ανέβαζε φωτογραφίες στις οποίες ήταν εμφανές ότι δεν ήταν καλά και εξηγούσε στους followers της το πόσο της λείπουν. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή τη στιγμή η Selena είναι καλύτερα από ποτέ και αυτή η κατάθλιψη ανήκει πια στο παρελθόν.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved