Ποιος χαρακτήρας της σειράς «Wednesday» είσαι με βάση το ζώδιό σου

Τα άστρα μίλησαν και είπαν αλήθειες για ακόμα μια φορά!

Αναρωτιέσαι ποιος χαρακτήρας της αγαπημένης σειράς «Wednesday» σου ταιριάζει; Αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στην Catherine-Zeta Jones και την Christina Ricci; Μην ανησυχείς καθόλου, εμείς θα σου δώσουμε τις απαντήσεις, που ψάχνεις! Να σου θυμίσουμε, πως η εμβληματική σειρά επέστρεψε στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου ακολουθώντας το γηραιότερο μέλος της οικογένειας και βγάζοντας πολλά μυστικά και σκάνδαλα στη φόρα. Για να μη σε κουράζουμε, όμως, άλλο και να μπούμε κατευθείαν στο ψητό, ας δούμε ποιος από τους δημοφιλείς πρωταγωνιστές σου ταιριάζει καλύτερα, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

The Kissing Booth Effect: Τι φιλί σου (του) αρέσει ανάλογα με τα ζώδια

Ποιος ρόλος του «Wednesday» σου ταιριάζει «γάντι», σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Κριός: Gomez Adams

https://www.instagram.com/p/CjMQmSlLVJ-

Παθιασμένος και διεκδικητικός, ο Gomez είναι γεμάτος επιθυμία για τη σύζυγό του Morticia, ενώ είναι διατεθειμένος να διανύσει πολλά χιλιόμετρα και να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για τους ανθρώπους που αγαπά.

Ταύρος: Xavier Thorpe

https://www.instagram.com/p/ClgjBzODRBf

Ο άσωτος υιός ενός μέντιουμ διασημοτήτων, ο Xavier θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένειά του και να αξιοποιήσει τις μαγικές δυνατότητές του. Είναι καλλιτεχνικό πνεύμα, δημιουργικός και κυνηγά τα όνειρά του, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Δίδυμος: Princess Larissa Weems

https://www.instagram.com/p/CleCpguNX4H

Ενεργώντας ως διευθύντρια της Ακαδημίας, η Larissa θέλει να φέρει κοντά όλους τους μαθητές. Παρόλα αυτά, δεν είναι αυτή που φαίνεται. Έχει μια μυστική προσωπικότητα, που μπορεί να σε ξεγελάσει, ενώ η διπλωματικότητά της, την κάνει να ξεγλιστρά όταν και όποτε επιθυμεί.

Καρκίνος: Eugene Otinger

https://www.instagram.com/p/CliJSDUuAfX

Ειλικρινής, ευαίσθητος και περιποιητικός ο Eugene έχει καταφέρει να κατακτήσει μέχρι και την καρδιά της Wednesday. Στέκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, τους αγαπά και παλεύει για εκείνους ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Λέων: Enid Senclair

https://www.instagram.com/p/ClT3VIEuxdW

Η πιο δημοφιλής μαθήτρια του σχολείου, η Enid, αποπνέει σιγουριά, αυτοπεποίθηση, ενέργεια και είναι αγαπητή στους συνομιλήκους της. Παρά τις συγκρούσεις που έχει με τη Wednesday, η σχέση που τις δένει είναι ισχυρή και δύσκολα τα δεσμά μεταξύ τους θα «σπάσουν».

Παρθένος: Tyler Galpin

https://www.instagram.com/p/ClgN_zIMLCJ

Παρόλο που είναι γιος του σερίφη και όχι μαθητής της Ακαδημίας, ο Tyler έχει μια ξεχωριστή σχέση με τη Wednesday. Είναι ευαίσθητος, καλοσυνάτος, ήρεμος, συμπονετικός και κάνει τους πάντες να τον εμπιστεύονται.

Ζυγός: Morticia Adams

https://www.instagram.com/p/Clhj0WYLSMz

Ως αρχηγός της οικογένειας προσπαθεί να κατανοήσει κάθε ένα από τα μέλη, όσο καλύτερα μπορεί. Είναι ειλικρινής, stylish, μερικές φορές λιγάκι χειριστική και θέλει όλα να περνούν από το χέρι της. Άλλωστε εκείνη είναι η κολόνα του σπιτιού!

Σκορπιός: Wednesday Adams

https://www.instagram.com/p/ClT6KUvhwlH

Μυστηριώδης, ύποπτη, μυστικοπαθής, αλλά με τρυφερή καρδιά, η Wednesday, αποτελεί τον πιο σαγηνευτικό χαρακτήρα της σειράς. Είναι δίκαιο πνεύμα και εκδικείται όσους πληγώνουν εκείνη, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Συνέχισε στην gallery για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια.

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved