Christmas Time: Ποια Χριστουγεννιάτικη ταινία σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;

Τα Χριστούγεννα κατέφθασαν, τα σπίτια, οι δρόμοι, τα καταστήματα «φορούν» τα πιο επίσημα και λαμπερά τους στολίδια και η καρδιά μας «πλημμυρίζει» από ζεστασιά και αγάπη. Παρόλα αυτά, αν εσύ δε βρίσκεσαι στην ίδια φάση και θέλεις να μπεις στο mood της εποχής, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις για ακόμα ένα έτος τις κλασσικές, διαχρονικές και απολύτως διασκεδαστικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες, που όλοι αγαπάμε και δε βαριόμαστε να βλέπουμε ξανά και ξανά. Αλήθεια, εσένα ποια σου ταιριάζει, βάσει του ζωδίου σου; Ανακάλυψέ το, διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές!

The Kissing Booth Effect: Τι φιλί σου (του) αρέσει ανάλογα με τα ζώδια

Ποια ταινία σου ταιριάζει βάσει του ζωδίου σου

Κριός - A Cristmas Story

H συγκεκριμένη ταινία έχει να κάνει με την αναμονή και την προσμονή για κάτι που επιθυμείς απεγνωσμένα, αυτή την ακατανίκητη λαχτάρα, που σίγουρα χαρακτηρίζει τους ανυπόμονους Κριούς. Τα ζώδια της φωτιάς, γενικότερα, είναι γνωστά για τη βιασύνη και την αμεσότητά τους, καθώς πιέζουν πάντα τα πράγματα και αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, δε γίνεται να ξεκολλήσουν με τίποτα!

Ταύρος - Home Alone

https://www.instagram.com/p/CjiZn_4tZSU

Η πιο επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Η παιδική ψυχή των Ταύρων, η ανεμελιά τους και η ξεροκεφαλιά τους, σε αρκετές περιπτώσεις, θα τους κάνει να ταυτιστούν σίγουρα με τις περιπέτειες αυτού του ξανθού «αγγέλου», που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη, αλλά και στην οικογένειά του.

Δίδυμος - The Holiday

https://www.instagram.com/p/Ck9i0P1JqSR

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πιο ρομαντική Χριστουγεννιάτικη ταινία, που έχει μείνει «χαραγμένη» στην καρδιά και το μυαλό μας; Οι Δίδυμοι αποτελούν το πιο επικοινωνιακό από τα 12 ζώδια, με έντονη την αίσθηση κοινωνικότητας και την ανάγκη να βιώσουν νέες εμπειρίες, που θα «σπάσουν» τη ρουτίνα τους. Ε, και η αλήθεια είναι πως ποτέ δε λένε όχι σε λίγο φλερτ και αρκετό έρωτα.

Καρκίνος - A Charlie Brown Christmas

https://www.instagram.com/p/CXpOYuqMNmD

O ομώνυμος χαρακτήρας της ταινίας είναι σιωπηλός, θλιμμένος και αισθάνεται παραγκωνισμένος από τους φίλους του, συναισθήματα που μοιάζουν γνώριμα σε έναν Καρκίνο, ο οποίος είναι ξεκάθαρα η Drama Queen του ζωδιακού και νιώθει όλα τα συναισθήματα το ίδιο έντονα.

Λέων - A Muppet Family Christmas

Όπως ακριβώς και οι Λέοντες μια δραματική παρέα μαζεύεται μαζί σε ένα σπίτι και τελικά αφήνει τα προβλήματα στην άκρη, καταφέρνοντας να περάσει τα καλύτερα Χριστούγεννα ever. Δώρα, μουσικές, θετική διάθεση και αισιοδοξία θα γεμίσουν την ψυχή και το μυαλό σου με όμορφες εικόνες και υπέροχες μελωδίες.

Παρθένος - Let it snow

https://www.instagram.com/p/CfLRFASNxKc

Μια από τις νεότερες Χριστουγεννιάτικες προσθήκες στη λίστα με τις αγαπημένες μας ταινίες είναι και το «Let it snow». Ανεμελιά, ξεχωριστές στιγμές, έρωτες και μελαγχολία συνθέτουν τα φετινά Χριστούγεννα όχι μόνο των Παρθένων, αλλά και αυτής της υπέροχης παρέας, που αναμένεται να ζήσει πολλές περιπέτειες.

Ζυγός - Love Actually

https://www.instagram.com/p/Ck1HslYpdja

Μια ταινία που ακολουθεί 9 διαφορετικές ιστορίες αγάπης κάποιες εκ των οποίων έχουν ένα ελπιδοφόρο τέλος και άλλες ένα άκρως καταστροφικό. Το «Love Actually» αγαπημένε μας Ζυγέ θα σου θυμίσει πόσο ανάγκη έχεις εσύ (όπως κι όλοι μας) την αγάπη. Για αυτό κατέβασε ρυθμούς, χαλάρωσε και αφέσου στις φετινές Χριστουγεννιάτικες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός - The Nightmare Before Christmas

Οι Σκορπιοί έχουν την τάση να αγχώνονται για τις προετοιμάσεις, τους στολισμούς, τα δώρα και το γιορτινό τους πρόγραμμα, κάτι που για τους ίδιους φαντάζει σαν ένας μικρός «εφιάλτης», που δε λαμβάνει τέλος. Ωστόσο, όταν τα φέρουν εις πέρας, τότε όλα γίνονται καλύτερα τόσο για εκείνους, όσο και για τον περίγυρο τους.

Τοξότης - Elf

H ταινία ακολουθεί έναν ενήλικο, που μεγάλωσε ως ξωτικό στο Βόρειο Πόλο, αφού έκανε κατά λάθος μια βόλτα με το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, όταν ήταν μωρό. Έτσι, ξεκινά μια τρομερή περιπέτεια, καθώς αναζητά τον πατέρα του, επιθυμώντας να ανακαλύψει την πραγματική ιστορία καταγωγής του. Αυτή η συναρπαστική αναζήτηση ταιριάζει απόλυτα στους Τοξότες, οι οποίοι μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τον πιο απλό περίπατο σε μια Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.

Αιγόκερως - It’s a wonderful life

Αυτή η ταινία ελπίζουμε να αποτελέσει μια γερή υπενθύμισε σε εσένα εργασιομανή Αιγόκερε, που σε απορροφούν συνεχώς οι υποχρεώσεις, η δουλειά και τα meetings, ώστε να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις λιγάκι παραπάνω την οικογένεια, τους φίλους, τις γιορτές, αλλά και τις καθημερινές σου στιγμές, γιατί η ζωή είναι ωραία!

Υδροχόος - How the Grinch stole Christmas

https://www.instagram.com/p/Ck3fOgYpM08

Ο Grinch ζει με το κατοικίδιό του, τον Max, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στο Whoville, μια μικρή, χιονισμένη πόλη όπου οι ειρηνικοί Whos γιορτάζουν τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο. Ο μοναχικός, κακότροπος Grinch μισεί αυτές τις γιορτές και προσπαθεί να τους καταστρέψει τα Χριστούγεννα, μόνο για να διαπιστώσει, ότι δεν έχουν να κάνουν με τα δώρα ή τα στολίδια, αλλά με τη συγκέντρωση με αγαπημένα πρόσωπα και τη διάδοση της χαράς.

Ιχθείς - Miracle on the 34th street

Οι Ιχθείς είναι γνωστοί ως ονειροπόλοι που συχνά χωρίζονται (και συγχύζονται) μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Αυτό, επίσης, περιγράφει την πλοκή του «Miracle on 34th Street», που ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα που πιστεύει ότι ο Άγιος Βασίλης στο εμπορικό κέντρο είναι ο πραγματικός, με περίτρανο συμπέρασμα πως πρέπει πάντα να πιστεύουμε ο ένας τις ικανότητες του άλλου.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved