Truth or dare? Αυτά είναι τα ζώδια που λένε πιο συχνά ψέματα

Η αστρολογία ισχυρίζεται πως μπορεί να σε προειδοποιήσει για το ποιος είναι πιο πιθανό να σου πει ψέματα.

Το να σου λέει κάποιος ψέματα είναι εκνευριστικό, αν όχι απογοητευτικό. Αναλόγως πόσο κοντά σου είναι, τα συναισθήματα χειροτερεύουν, γιατί νιώθεις μία κοροϊδία.

Εκεί που εσύ δένεσαι με το αγόρι σου, τη φίλη σου ή οποιονδήποτε τελοσπάντων, έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει καλά ή -ακόμα χειρότερα- ότι σου έχει πει ψέματα. Και, ναι, δεν είναι ωραίο.

Ποιο φθινοπωρινό hair look σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε πως η αστρολογία έχει βρει κάποιες κατευθυντήριες γραμμές ώστε να σε προετοιμάζει για το ποιος λέει ψέματα; Γιατί αυτό θα σου πούμε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα άστρα, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο πιθανό να πούνε ψέματα.



#1 Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο δραματικά ζώδια που υπάρχουν και του αρέσει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Οπότε, καμία εντύπωση δεν πρέπει να σου κάνει που αρκετές φορές δεν έχει πρόβλημα να ξεπερνά τα όρια και να φτιάχνει την «αλήθεια» όπως αυτός θέλει.

#2 Δίδυμος

Στον Δίδυμο αρέσει να εμπλουτίζει τις ιστορίες για να κάνει τον εαυτό του να νιώθει καλύτερα και να τραβάει την προσοχή πάνω του. Μερικές φορές, μάλιστα, τα ψέματά του τον βάζουν σε μπελάδες.

Three Little Pigs Wow GIF by Laff

#3 Ιχθύς

Ένας Ιχθύς μπορεί να συνδυάσει την ικανότητά του στο να λέει ψέματα με τη χειριστικότητα για να γίνει το δικό του. Ο τρόπος που το πετυχαίνει; Είναι πολύ καλός στο να σε διαβάζει.

#4 Ζυγός

Ο Ζυγός χρησιμοποιεί τη γοητεία του για να κάνει τον άλλον του χεριού του και να κάνει αυτό που θέλει. Είναι τόσο καλός στο να λέει ψέματα που πάντα ξεφεύγει και πάει παρακάτω τη ζωή του.

Season 24 Love GIF by The Bachelor

#5 Υδροχόος

Ο Υδροχόος δε θέλει να μπλέκει σε καμία αντιπαράθεση, γι’ αυτό και προτιμάει να λέει ψέματα που τον βολεύουν για να λύσει το πρόβλημα. Ενίοτε, λέει ψέματα με την πεποίθηση ότι προστατεύει κάποιον από το να νιώσει άσχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μεγαλύτερα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στις σχέσεις με βάση το ζώδιό σου

It's libra season - 7 celebrities που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού και σίγουρα ταυτίζεσαι μαζί τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved