Ποιο φθινοπωρινό hair look σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Είσαι έτοιμη να πειραματιστείς, προχωρώντας σε νέες αλλαγές στα μαλλιά σου;

Έχουμε να σου απευθύνουμε ορισμένες πολύ απλές ερωτήσεις. Έχεις διάθεση για πειραματισμούς στα μαλλιά σου; Βαρέθηκες να δημιουργείς το ίδιο χτένισμα ξανά και ξανά; Θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, κάνοντας τη διαφορά, τραβώντας τα βλέμματα και αποσπώντας κολακευτικά σχόλια; Τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές, ώστε να ανακαλύψεις ποιο είναι το φθινοπωρινό hairstyle που σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου, ώστε να γίνεις hair expert στο άψε σβήσε. Ξεκινάμε;

Η απόλυτη self-care δραστηριότητα που πρέπει να δοκιμάσεις με βάση το ζώδιό σου

Μάθε πρώτη το hair look που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός - Classic Pixie

https://www.instagram.com/p/CiS0fTWNugl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κριός αποτελεί ένα από τα πιο πολυάσχολα ζώδια, αφού βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει. Έτσι, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είναι το πώς θα φτιάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ του. Αν ταυτίζεσαι, λοιπόν, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το κλασσικό pixie hairstyle, το οποίο είναι super trendy, κλασσική αξία και φυσικά πανεύκολο στη διαχείρισή του.

Ταύρος - Ίσιο καρέ στο ύψος των ώμων

https://www.instagram.com/p/BxKfxs6FMrS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ταύρος γνωρίζει πολύ καλά πότε πρέπει να ρισκάρει και πότε να ακολουθήσει τη δοκιμασμένη οδό. Δεν δίνει πολύ μεγάλη βάση στα μαλλιά του, καθώς επιθυμεί να υιοθετήσει ένα hairstyle που δεν θα τον βάλει σε μπελάδες. Έτσι, η ιδανικότερη λύση είναι το ίσιο, αυστηρό καρέ στο ύψος των ώμων, το οποίο ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και δεν χρειάζεται να αφιερωθεί πολύς χρόνος στην περιποίησή του.

Δίδυμος - Μισά πάνω, μισά κάτω

https://www.instagram.com/p/B3hl70xhb0e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σπιρτάδα και το παθιασμένο mood στο οποίο βρίσκεται συνεχώς το Διδυμάκι, αποτελούν ορισμένα μόνο από τα γοητευτικά του χαρακτηριστικά. Το πιο παιχνιδιάρικο ζώδιο αρέσκεται στις αλλαγές και δίνει μεγάλη βάση στη φροντίδα του εαυτού του. Για αυτόν τον λόγο, το hairstyle που του ταιριάζει είναι τα μαλλιά που είναι πιασμένα μισά πάνω, μισά κάτω, προσδίδοντας ένα ακόμα πιο flirty touch στο πιο ερωτικό zodiac sign.

Καρκίνος - Αξεσουάρ και πάλι αξεσουάρ

https://www.instagram.com/p/B4JNBkOg76I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συναισθηματικό και ευαίσθητο Καρκινάκι μας, άσε την πρέσα κάτω και δώσε περισσότερη λάμψη στα looks σου με hair accessories, που θα προσδώσουν μια trendy πινελιά στα outfits σου. Κοκκαλάκια, στέκες και μαντήλια είναι μόνο λίγα από τα αξεσουάρ που θα αγαπήσεις το φετινό φθινόπωρο και θα τιμήσεις υπέρ του δέοντος.

Λέων - Blowout

https://www.instagram.com/p/B3-jRdupySH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εκρηκτική σου προσωπικότητα χρειάζεται να αποτυπωθεί και στο hairstyle που επιλέγεις να υιοθετήσεις. Το blowout είναι η ιδανικότερη λύση για να αυξήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στα μαλλάκια σου τη φετινή fall season.

Παρθένος - Απλά και ίσια

https://www.instagram.com/p/B3VQHOhAgxH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αγαπητέ μας Παρθένε, είναι γνωστό πως σου αρέσει να ακολουθείς τα γνωστά, δοκιμασμένα μονοπάτια. Επειδή, λοιπόν, γνωρίζουμε πολύ καλά πως φοβάσαι τις αλλαγές, δεν θα σου προτείνουμε κάτι extravagant, παρά μόνο ένα απλό ίσιωμα, με χωρίστρα στη μέση, για να γοητεύσεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

Ζυγός - Ρομαντικές πλεξούδες

https://www.instagram.com/p/BerK78DgA-C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρακαλούμε όλοι οι ευγενικοί και ρομαντικοί Ζυγοί που μας διαβάζουν αυτήν τη στιγμή να σπεύσουν στον πλησιέστερο καθρέφτη του σπιτιού τους, ώστε να φτιάξουν τα πιο boho braids όλων των εποχών. Ένα κομψό hairstyle που σίγουρα ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις.

Σκορπιός - Ατημέλητο Bob

https://www.instagram.com/p/BwS1r9xhe_p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αυθόρμητος, περίπλοκος και σαγηνευτικός Σκορπιός δεν θα μπορούσε με τίποτα να ακολουθήσει την πεπατημένη. Θέλει να ξεχωρίζει από το πλήθος, να είναι μέσα στη μόδα και φυσικά όσο πιο trendy γίνεται. Το ατημέλητο, άνισο bob είναι η βέλτιστη επιλογή, που θα τον βολέψει ακόμα και τις πιο πολυάσχολες ημέρες.

Τοξότης - Κοτσίδα

https://www.instagram.com/p/BwS1r9xhe_p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αγαπάς το glam look, όμως θα λέγαμε πως είσαι περισσότερο πρακτικός τύπος. Ως ο μεγαλύτερος λάτρης της περιπέτειας του ζωδιακού κύκλου δεν θες να αφιερώνεις πολλή ώρα στη φροντίδα των μαλλιών σου, για αυτό μια απλή, αλλά συνάμα εντυπωσιακή κοτσίδα θα λύσει όλα σου τα beauty προβλήματα.

Αιγόκερως - Χαμηλός κότσος

https://www.instagram.com/p/CifhiXNLKue/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είσαι πρακτικός και τελειομανής, μην το αρνείσαι, οπότε ένας χαμηλός κότσος σίγουρα σε αντιπροσωπεύει απόλυτα. Αυτό το εύκολο χτένισμα, αποτελεί μια αλάνθαστη επιλογή για ένα σταθερό ζώδιο, όπως εσύ, και μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Υδροχόος - Extreme χρωματισμοί

https://www.instagram.com/p/CifhiXNLKue/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι, όλος ο κόσμος έχει καταλάβει την αγάπη σου στα χρώματα και τις extreme εμφανίσεις. Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις και σου αρέσουν οι αλλαγές, οπότε τι καλύτερο για μια δημιουργική προσωπικότητα, σαν εσένα, από τους πειραματισμούς με pastel χρώματα, όπως το μωβ, που θα σε αναδείξει και θα σε κολακεύσει, όσο καμία άλλη απόχρωση.

Ιχθύς - Messy, ψηλός κότσος

https://www.instagram.com/p/B4C8xcXBYxP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συχνά σε χαρακτηρίζουν ως τον τεμπέλη του ζωδιακού κύκλου, όμως, εμείς θα λέγαμε πως είσαι ένα δημιουργικό πνεύμα που απλώς δεν ασχολείται με ανούσια, για εκείνο, πράγματα, όπως με το χτένισμά του. Επειδή, λοιπόν, δεν θες πολλά πολλά εμείς σου έχουμε τη λύση και σου προτείνουμε να υιοθετήσεις έναν ανεπιτήδευτο, ψηλό κότσο, που εξακολουθεί να βρίσκεται στα hair trends και τη φετινή σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μεγαλύτερα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στις σχέσεις με βάση το ζώδιό σου

It's libra season - 7 celebrities που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού και σίγουρα ταυτίζεσαι μαζί τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved