Το fashion item που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου ανάλογα με το ζώδιό σου

Μιας και έχει εκπτώσεις, τρέξε στα μαγαζιά να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Είτε ασχολείσαι με τα ζώδια είτε όχι, μπορούν αδιαμφισβήτητα να γίνουν άκρως διασκεδαστικά και μάλιστα να σου δώσουν μια δικαιολογία για να αγοράσεις ένα girly φόρεμα ή ένα ζευγάρι παιχνιδιάρικα σκουλαρίκια.

Παρακάτω θα βρεις τα ιδανικά items ανάλογα με το ζώδιό σου και ναι, σου επιτρέπουμε να τρέξεις στα μαγαζιά να το αγοράσεις!

Αυτό το στυλ μαγιό σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου


Κριός - Στιλάτα sneakers

https://www.instagram.com/p/CdfwSI8LgBg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ως το πιο ανταγωνιστικό ζώδιο του Ζωδιακού, ο Κριός χρειάζεται ένα item που να κερδίζει τους πάντες - από λάτρεις του casual ντυσίματος μέχρι τους πιο καλοντυμένους. Ένα στιλάτο ζευγάρι sneakers δείχνει υπέροχο και συνδυασμένο με φορέματα αλλά και με κολάν.

Ταύρος - Χουχουλιάρικες πιτζάμες



Οι Ταύροι αγαπούν να χουχουλιάζουν στον καναπέ ή το κρεβάτι τους, επομένως ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσουν αυτή τη συνήθεια είναι οι χουχουλιάρικες και girly πιτζάμες.

Δίδυμοι - Παιχνιδιάρικα αξεσουάρ

https://www.instagram.com/p/CZclInnO6Xo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα, αλλά ένα ζευγάρι διακριτικά και ιδιαίτερα σκουλαρίκια δεν είναι ποτέ out of style για εκείνους.

Καρκίνος - Άνετα πέδιλα



Για τον Καρκίνο που θέλει άνεση, η αγορά ενός νέου ζευγαριού παπουτσιών μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Τα ιδανικά παπούτσια για εσένα που ανήκεις σε αυτό το ζώδιο είναι άνετα φλατ πέδιλα, χωρίς κορδόνια και πολλά πολλά.

Λέων - Εκκεντρικό jacket

https://www.instagram.com/p/CdfRDcZvobP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αστρολογία περιγράφει τον Λέοντα ως το πιο κοινωνικό και εκκεντρικό ζώδιο του Ζωδιακού, έτσι ένα εντυπωσιακό ελαφρύ jacket που τραβάει την προσοχή είναι η τέλεια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα τους.

Παρθένος - Λινό ουκάμισο



Τα λινά πουκαμισάκια αποτελούν το αγαπημένο item κάθε γνήσιου (και πρακτικού) Παρθένου. Φοριούνται από το σχολείο μέχρι και το βράδυ που θα βγεις βόλτα με τις φίλες σου, ενώ συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα ιδανικά items των υπόλοιπων ζωδίων.


Cover photo: @poema.ro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο ραντεβού: Τι να φορέσεις σύμφωνα με το ζώδιό σου για να υπάρξει... και δεύτερο

Ποια είναι η ιδανική απόχρωση κραγιόν για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved