Ποιος χαρακτήρας του Batman είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Θα μπορούσες να είσαι ο Batman ή η Catwoman;

Η πολυαναμενόμενη ταινία της DC Comics, «Batman», ξεκίνησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους και όλες οι fans έχουμε ήδη τρέξει να τη δούμε ή έχουμε βγάλει το εισιτήριό μας.

Με δεκαετίες προηγούμενων προσαρμογών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, πολλοί ηθοποιοί έχουν φορέσει την εμβληματική κάπα του Batman, όπως ο Ben Affleck, ο Michael Keaton και ο Christian Bale.

Στην τελευταία εκδοχή της ταινίας, ο 35χρονος Robert Pattinson υποδύεται τον Batman, ενώ η 33χρονη Zoe Kravitz τη μυστηριώδη Catwoman.

hobby8

Τα ζώδια έχουν τη λύση! Ποιο είναι το ιδανικό χόμπι για εσένα

Εμπνευσμένη από το θρυλικό κόμικ των Jeph Loeb και Tim Sale, «The Long Halloween», η ταινία φέρνει τους αγαπημένους μας ήρωες στην οθόνη, όπως τον Riddler που υποδύεται ο Paul Dano, τον Carmine Falcone που ενσαρκώνει ο John Turturro και τον Penguin που παίζει ο Colin Farrell.

Αν θέλεις να μάθεις ποιος ήρωας ή ποια ηρωίδα της ταινίας θα μπορούσες να είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου, απλά συνέχισε να διαβάζεις!



Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου): Batman

Οι Κριοί είναι γενναίοι, τολμηροί και αγαπούν πολύ την οικογένεια. Η ακλόνητη αφοσίωση του Bruce στους συγγενείς του - είτε είναι οι γονείς του είτε η οικογένεια που δημιούργησε - ενσαρκώνει την άγρια ​​πιστή φύση του Κριού σε εκείνους που έχει μέσα στην καρδιά του.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου): Batwoman

Η Batwoman αποτελεί την επιτομή της επιμονής του Ταύρου, αφού η Kate Kane ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση με θάρρος και δύναμη σαν αληθινό ζώδιο της γης!

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου): Riddler

Είτε πρόκειται για την εκδοχή του χαρακτήρα «Batman Forever» του Jim Carrey είτε για τη θρυλική ερμηνεία του Frank Gorshin στη σειρά «Batman» της δεκαετίας του 1960, η σιωπή και η αινιγματική συμπεριφορά του Riddler είναι ταυτόχρονα σαγηνευτική και μαγευτική - όπως και οι ίδιοι οι Δίδυμοι.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου): Poison Ivy

Όπως συμβαίνει με κάθε Καρκίνο, όλοι ελκύονται αμέσως από τη ζωηρή και σαγηνευτική προσωπικότητα της Pamela Isley κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου.

https://www.instagram.com/reel/CakTfQ0hIN9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου): Nightwing

Εκπληκτικός και κομψός όπως οι Λέοντες, κανείς δεν κινείται στις στέγες του Bludhaven όπως ο Dick Grayson.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου): Alfred Pennyworth

Κανείς δεν είναι περισσότερο Παρθένος στην οικογένεια των νυχτερίδων από τον Alfred - ταπεινός, συμπονετικός και πολυμήχανος. Πήρε τον Bruce υπό την προστασία του σε νεαρή ηλικία και έδωσε στον μελλοντικό Σκοτεινό Ιππότη γερά θεμέλια για να εξελιχθεί.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου): Robin

Είτε πρόκειται για τον Tim Drake, τον Damian Wayne ή την Carrie Kelly, όλες οι εκδοχές του Robin ενσαρκώνουν την εξωστρεφή και αυθόρμητη φύση του Ζυγού. Είναι βολικοί και έτοιμοι για κάθε νέα περιπέτεια.

Δες στην παρακάτω photo gallery τους ήρωες για τα υπόλοιπα 5 ζώδια.

Cover photo: @thebatman

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με ποιο χρώμα να βάψω το δωμάτιό μου; Την απάντηση θα σου δώσει το ζώδιό σου

Ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για σένα το 2022 με βάση το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved