Με ποιο χρώμα να βάψω το δωμάτιό μου; Την απάντηση θα σου δώσει το ζώδιό σου

Βρες την απόχρωση που ταιριάζει με την ενέργεια και την προσωπικότητά σου!

Υπάρχουν πολλά home deco trends από τα οποία μπορείς να διαλέξεις. Όταν πρόκειται να φτιάξεις το δωμάτιό σου, όμως, είναι σημαντικό να επιλέξεις κάτι που ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ – μην ακολουθήσεις απλώς ό,τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται να αποφασίσεις τι χρώμα να βάψεις τον χώρο σου, το οποίο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διάθεσή σου.

Ωστόσο, αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, καθώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές χρωμάτων. Αν δυσκολεύεσαι και εσύ να επιλέξεις ένα, το ζώδιό σου μπορεί να σου έχει έτοιμη την απάντηση.

https://www.instagram.com/p/CSwqBC0sBtL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζώδιο και οι προτιμήσεις σου

Το ζώδιό σου - όσο κι αν δεν το πιστεύεις- μπορεί να σε βοηθήσει να αποφασίσεις πρώτα ποιο μέρος του χώρου σου χρειάζεται τη μεγαλύτερη προσοχή. Για παράδειγμα, ένας καλός βραδινός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για έναν Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι οι Ταύροι θα πρέπει να επικεντρωθούν στην κρεβατοκάμαρά τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το ζώδιό σου μπορεί επίσης να επηρεάσει την αισθητική σου. Ο ζωδιακός κύκλος χωρίζεται σε Φωτιά, Γη, Αέρα και Νερό. Τα ζώδια του νερού και της γης (για παράδειγμα Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) έλκονται προς τα πιο ουδέτερα χρώματα. Κάποιες φορές όμως θα χρειαστεί να απομακρυνθούν από τους ουδέτερους γήινους τόνους και να προσθέσουν πινελιές χρωμάτων για να αρχίσουν να νιώθουν περισσότερη ενέργεια και ζωντάνια.

diakosmisi_zwa.jpg

Αυτά είναι τα deco trends που πρέπει να υιοθετήσεις το 2022 σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα από την άλλη (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Λέοντας και Τοξότης) είναι πολύ ενεργητικά. Γι΄ αυτό μπορεί να χρειαστούν πιο απαλά χρώματα για να ηρεμήσουν. Βέβαια, αν θέλουν να νιώθουν πάντα ότι έχουν πολλή ενέργεια, θα προτιμήσουν πιο φωτεινά και ζωντανά χρώματα.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @archdigest

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved