Είναι η εποχή σου Υδροχόε μου! Τα beauty trends που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

Τα beauty trends που πρέπει να δοκιμάσει ένας Υδροχόος!

Από τις 20 Ιανουαρίου και μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, είναι η περίοδός μας φίλες Υδροχόοι (ναι, Υδροχοάκι είμαι και εγώ). Ως το τελευταίο από τα ζώδια του αέρα, οι Υδροχόοι είναι το απολαυστικά ιδιόρρυθμο, καινοτόμο και ανεξάρτητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είμαστε και από τα πιο αγαπητά και τρελά ζώδια να σημειώσω επίσης!

Σήμερα, φίλη μου, ύστερα από πολλή σκέψη ήθελα κάτι special για σένα! Καλές και οι προβλέψεις της ημέρας για την αισθηματική σου ζωή, να μάθεις αν σε θέλει ή όχι τέλος πάντων, αλλά νομίζω ότι είναι η ημέρα να μάθεις και κάτι διαφορετικό.Ποιο είναι αυτό; Ας πούμε μια ωραία ιδέα είναι να δούμε το ζώδιο του μήνα ως προς το κομμάτι της ομορφιάς, και πιο συγκεκριμένα, να μάθεις ποια είναι τα beauty trends που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP σαν Υδροχόος, και συνεπώς ζώδιο του αέρα.

12zodiac

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο nail art σου ταιριάζει



Σου έχω εδώ 5 beauty trends που ταιριάζουν σε έναν Υδροχόο ή σε όποιον θέλει να πειραματιστεί με την εμφάνισή του. Πάμε να τα δούμε;

Glittery Eye Looks

Τα λαμπερά looks, που μοιάζουν σαν να προέρχονται κατευθείαν από το Euphoria, είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ και να δοκιμάσεις κάτι νέο στο μακιγιάζ σου.

New nail trend; I love it!

Ως Υδροχόος, πάντα αναζητάς περισσότερους τρόπους για να καινοτομείς. Γιατί να σταματήσεις να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις νέες, ή ακόμη και πιο extreme τάσεις (για σένα) στον κόσμο του nail art; Εκμεταλλεύσου το, και κάνε τα πιο super WOW mani!

https://www.instagram.com/p/CXMCTXFJFx_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Must have? Skincare

Υδροχόε, μπορεί να είσαι επαναστάτης και να νιώθεις ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις της ζωής, αλλά χρειάζεσαι και λίγο χρόνο για εσένα, just a reminder! Αφιέρωσε λίγο χρόνο από την ημέρα σου, για να κάνεις ένα σωστό skincare και να κρατήσεις έτσι το δέρμα σου λαμπερό, ενυδατωμένο, και το πιο σημαντικό; Αναζωογονημένο.

https://www.instagram.com/reel/CYZnusRlAvj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έντονα χρώματα μαλλιών

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό, και που κάνει σίγουρα αισθητή την αλλαγή, από ένα λαμπερό και τολμηρό χρώμα μαλλιών. Δοκίμασε κάτι νέο στα μαλλιά σου, που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις στο πλήθος.

red hair

No makeup- makeup

Ποιος έχει χρόνο για βάση προσώπου; Όχι εσύ Υδροχόε μου! Η ελεύθερη φύση σου σε κάνει να ταξιδεύεις παντού. Γι’ αυτό, και δε θες πολλά, πολλά!

Ένα concealer, μια mascara και ένα lip balm, αρκούν για να νιώσεις πιο όμορφη από ποτέ.



Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στην gallery, για να πάρεις μια ιδέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#TeamBrownEyes: Μάθε ποιες αποχρώσεις μαλλιών ταιριάζουν με τα καστανά σου μάτια

Kendall Jenner Inspo! To double french mani της είναι super fresh τάση (+10 για να διαλέξεις)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved