Θέλεις να κάνεις έναν Υδροχόο τρελό και παλαβό για εσένα; Υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις!

5 απλοί τρόποι για να κερδίσεις έναν Υδροχόο!

Έχεις σχέση ή σκοπεύσεις να βγεις ραντεβού με έναν Υδροχόο και θέλεις να τον κάνεις να... εθιστεί σε εσένα; Υπάρχουν τρόποι να το πετύχεις, παρόλο που - FYI - τα αγόρια που ανήκουν σε αυτό το ζώδια δύσκολα τρώνε κολλήματα!

Οι άντρες Υδροχόοι είναι περισσότερο γνωστοί για το ελεύθερο πνεύμα και τον επαναστάτη χωρίς αιτία που κρύβουν μέσα τους, παρά για τη... συναισθηματική πλευρά τους.

seyhelles 1

Ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για σένα το 2022 με βάση το ζώδιό σου

Αυτό μπορεί να κάνει το ραντεβού μαζί τους συναρπαστικό, αλλά μερικές φορές και εξαντλητικό, αφού δε θα σταματήσουν να σου μιλάνε για κάθε θέμα της ανθρωπότητας και θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να υιοθετήσεις τις απόψεις τους, είτε το θέλεις είτε όχι!

Αν τα έχεις με έναν Υδροχόο, καταλαβαίνεις απόλυτα τι εννοώ! Ωστόσο, ακόμα κι αν θέλουν - και τις περισσότερες φορές το καταφέρνουν - να έχουν το πάνω χέρι σε μία σχέση, υπάρχουν τρόποι να τους κάνεις να κολλήσουν τόσο πολύ μαζί σου, που θα γίνουν... χαλί να τους πατήσεις!

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και κάν' τον να μην ξεκολλάει από πάνω σου!

https://www.instagram.com/p/CZG1Ku5qg5f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάν΄ του το δύσκολο

Οι άντρες Υδροχόοι αγαπούν το κυνηγητό και θα σε βρουν πιο ελκυστική αν δυσκολευτούν να σε κατακτήσουν. Γι' αυτό ψήσ' τους λίγο - ή πολύ! - το ψάρι στα χείλη και μη δείξεις ότι είσαι υπερβολικά διαθέσιμη.

Οι Υδροχόοι συνηθίζουν να παίρνουν ό,τι θέλουν σε κάποιο βαθμό, οπότε το να σε κυνηγήσουν θα είναι κάτι νέο για αυτούς, που σίγουρα θα τους εξιτάρει και θα τους κάνεις να ενδιαφερθούν περισσότερο για εσένα, αφού θα αναρωτιούνται τι άλλο μπορούν να κάνουν για να έχουν την προσοχή σου!

Παρ' όλα αυτά, δείξ' του ότι σου αρέσει όταν χρειάζεται, αλλά παράλληλα βεβαίωσέ τον με τον τρόπο σου ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι που θα... πέθαιναν για να τραβήξουν την προσοχή σου!

Παραμέρισε τη ζηλιάρικη πλευρά του εαυτού σου

Οι Υδροχόοι φοβούνται ήδη τη δέσμευση και το να τους ζηλεύουν αποτελεί πολύ συχνά αιτία χωρισμού για εκείνους. Εάν κάτι σε ενοχλεί πραγματικά, έκφρασέ του ήρεμα τις ανησυχίες σου χωρίς να κάνεις υστερικές σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί αυτό σίγουρα θα τον απομακρύνει από εσένα.

Αντίθερα, αν δείξεις ότι είσαι ένα κορίτσι πολύ cool και αρκετά ώριμο για να κάνει ανοιχτές συζητήσεις μαζί του, θα τον κάνει να κολλήσει μαζί σου και να μην έχει μάτια για άλλη.

Κάν' του μικρές εκπλήξεις

Οι μικρές χειρονομίες αρέσουν πολύ στους Υδροχόους, ειδικά όταν γίνονται από εκεί που δεν το περιμένουν. Οι Υδροχόοι αγαπούν τον αυθορμητισμό και οι εκπλήξεις είναι το κλειδί για να κερδίσεις ολοκληρωτικά την καρδιά τους.

Δεν έχει σημασία η χρηματική αξία - μπορεί να είναι και κάτι που δεν κοστίζει απολύτως τίποτα! Το νόημα είναι να τους δείχνεις πόσο πολύ νοιάζεσαι για αυτούς.



Να είσαι μυστηριώδης

Είναι σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου, αλλά αντιστάσου στην επιθυμία να αποκαλύψεις πάρα πολλές πληροφορίες αμέσως. Κράτα μερικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σου, ώστε να νιώθει ότι μαθαίνει πάντα κάτι νέο για εσένα.

Το μυστήριο είναι κάτι που κεντρίζει πολύ το ενδιαφέρον των Υδροχόων και κάτι που θα τους κάνει να θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να σε μάθουν καλύτερα.

Να είσαι ανεξάρτητη

Οι άντρες Υδροχόοι αγαπούν την ανεξαρτησία, τόσο τη δική τους όσο και το να βλέπουν ότι η κοπέλα που έχουν επιλέξει έχει τη δική της ζωή και τα δικά της ενδιαφέροντα. Το να εστιάζεις στον εαυτό σου, θα τον κερδίσει ακόμη περισσότερο!

Δείξ' του ότι έχεις ήδη τις δικές σου προτεραιότητες και ότι θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να γίνει μία από αυτές. Όπως σου είπαμε προηγουμένως, οι Υδροχόοι λατρεύουν το κυνηγητό και αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου.

Cover photo: @kindredtwelve

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

New Year's Resolutions! Οι νέοι στόχοι που πρέπει να θέσεις το 2022 ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα Φιλαράκια: Ποιος χαρακτήρας της διάσημης σειράς είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved