Ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για σένα το 2022 με βάση το ζώδιό σου

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποιος είναι ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για εσένα!

Όπως και σε πολλά θέματα της ζωής σου, έτσι και στα ταξίδια, η αστρολογία μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις σε ποιο μέρος του κόσμου θα πρέπει να οργανώσεις το πρώτο ταξίδι για το 2022.

diakosmisi zwa5

Αυτά είναι τα deco trends που πρέπει να υιοθετήσεις το 2022 σύμφωνα με το ζώδιό σου

Το ζώδιό σου από μόνο του μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για τους τύπους ταξιδιών που απολαμβάνεις περισσότερο, γι' αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου μερικές προτάσεις για το πού να ταξιδέψεις φέτος ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκεις.

Αν, λοιπόν, είσαι λάτρης των ταξιδιών, καιρός να αρχίσεις να σχεδιάζεις και να οργανώνεις το επόμενο!

Κριός

https://www.instagram.com/p/CYiP8wxhuM_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κριός έχει μία ισχυρή προσωπικότητα, με πολλή ενέργεια και βαριέται εύκολα. Ο ιδανικός προορισμός για εσένα είναι στη μαγευτική και πολύ ενδιαφέρουσα Ταϊλάνδη. Αφού δεις μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα στο Μπανγκόκ (Wat Pho, The Grand Palace), μπορείς να πας βόρεια στο Τσιάνγκ Μάι ή να κατευθυνθείς νότια προς τα νησιά της Ταϊλάνδης, όπου σε περιμένει μια πληθώρα απολαυστικών πολυτελών θέρετρων.

Ταύρος

https://www.instagram.com/p/CYnOxoalIkS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, ο ιδανικός προορισμός για το 2022 είναι αδιαμφισβήτητα το Βανκούβερ. Θα εντυπωσιαστείς με την καταπράσινη μητρόπολη, ενώ μπορείς να κάνεις καγιάκ στην παραλία Jericho, να περπατήσεις πάνω από τις κορυφές των δέντρων στο όρος Grouse και να επισκεφθείς το Stanley Park.

Δίδυμοι

https://www.instagram.com/p/CYjdDBvjKr4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό το ευμετάβλητο ζώδιο του αέρα πάντα σκέφτεται πολύ. Γι' αυτό το Εδιμβούργο με το αξιοσημείωτο πολιτιστικό βάθος του, είναι ο τέλειος προορισμός για αυτό το διανοητικά περίεργο ζώδιο. Σε αυτή την πανέμορφη πόλη θα μπορέσεις να περιηγηθείς στους τάφους που βρίσκονται σε κλουβιά στο Greyfriars Kirkyard και στα υπόγεια κτίρια κατοικιών του Mary King's Close, να δεις το Crown Jewels στο Κάστρο του Εδιμβούργου, να μαγευτείς από τα τεχνουργήματα στο Εθνικό Μουσείο της Σκωτίας και να ανεβείς στο Κάθισμα του Άρθουρ για να δεις τη φανταστική θέα.

Καρκίνος



Για τους Καρκίνους, οι οποίοι αγαπούν την άνεση και το καλό φαγητό, το Walland στην Τυνησία είναι ο ιδανικός προορισμός για φέτος. Η εποχιακή τους κουζίνα θα σε μαγέψει, ενώ η πεζοπορία, το ψάρεμα ή μια συνεδρία γιόγκα με paddleboard, θα σε ξετρελάνουν και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου.

Λέων

https://www.instagram.com/p/CYCmKOtKH0s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα, η Άγκρα στην Ινδία αποτελεί μία πόλη που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε μέσα στο 2022. Το Τατζ Μαχάλ θα σε μαγέψει, ενώ μία βόλτα στη γραφική λίμνη Pichola ή σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Ranthambore, είναι πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψεις να κάνεις όσο βρίσκεσαι στην εντυπωσιακή Ινδία.

Παρθένος



Ένα ταξίδι στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μέιν θα ξετρελάνει κάθε γνήσιο Παρθένο. Το Εθνικό Πάρκο Acadia θα σου... πάρει το μυαλό, ενώ θα εντυπωσιαστείς από τις αστρικές ανατολές και θα λατρέψεις τις πόλεις-λιμάνια της ακτογραμμής, με τους πολύχρωμους βράχους στην παραλία Jasper στο Machiasport. Το βράδυ, μια εμπνευσμένη από το σαφάρι εμπειρία glamping, όπως αυτή που προσφέρει η Under Canvas Acadia στο Surry, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Ζυγός

https://www.instagram.com/p/CYeuGl-tXo_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα, που κυβερνάται από την Αφροδίτη και ελκύεται από την ομορφιά και την τέχνη. Ένα ταξίδι στην Προβηγκία της Γαλλίας θα σε μαγέψει και θα σε κάνει να μη θέλεις να φύγεις. Τα φανταστικά χωράφια με λεβάντα, τα ιμπρεσιονιστικά χωριά, η αγορά του Aix-en-Provence, η γέφυρα του ρωμαϊκού υδραγωγείου κοντά στη Nîmes και τα σοκάκια της Villeneuve-lès-Avignon είναι μερικά από τα σημεία που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις τους ιδανικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς των υπολοίπων ζωδίων.

Cover photo: @signatureluxurytravel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το 2022 πλησιάζει και είναι ώρα για αλλαγές! Από πού πρέπει να ξεκινήσεις ανάλογα το ζώδιό σου

New Year's Resolutions! Οι νέοι στόχοι που πρέπει να θέσεις το 2022 ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα Φιλαράκια: Ποιος χαρακτήρας της διάσημης σειράς είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved