Αυτά είναι τα deco trends που πρέπει να υιοθετήσεις το 2022 σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι διακόσμηση πρέπει να κάνεις.

Αν και πάντα είναι συναρπαστικό να βλέπουμε ποιες είναι οι καινούργιες τάσεις διακόσμησης σπιτιού για το επόμενο έτος, το 2022 φαίνεται πως oρίζει επιστροφή στην απλότητα και την ηρεμία. Τι εννοώ; Θα καταλάβεις σε λίγο.

Οι τάσεις διακόσμησης για το 2022

Υπάρχουν πάρα πολλά deco trends για το 2022. Ωστόσο, η προσπάθεια ενσωμάτωσης πολλών διαφορετικών επιλογών ταυτόχρονα μπορεί να σε μπερδέψει. Μην μου αγχώνεσαι όμως καθόλου! Το ζώδιό σου μπορεί να σου δώσει κάποια hints όχι μόνο για την προσωπικότητά σου, αλλά και για το πώς μπορείς να διαμορφώσεις και να διακοσμήσεις το σπίτι σου. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποιο home decor trend για το 2022 είναι πιο κατάλληλο για εσένα.

Κριός

Ως Κριός, απολαμβάνεις να μετακινείσαι από χώρο σε χώρο χωρίς πολλές παρεμβολές—θέλεις να είσαι σε θέση να κάνεις τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα.

Ταύρος

Το layering διαφορετικών πολυτελών υφασμάτων και στυλ παρέχει μεγάλη άνεση μετά από μια κουραστική μέρα.

xaroumena_xrwmata.jpg

Θα βάψεις το σπίτι σου; 2 χρώματα υπόσχονται να σε κάνουν πιο... ευτυχισμένη

Δίδυμος

Το 2022, σπίτι θα σημαίνει πολυλειτουργικότητα για σένα – το σαλόνι σου πχ δεν είναι μόνο για να χαλαρώνεις και να βλέπεις Netflix.



Καρκίνος

Η τάση DIY στη διακόσμηση του σπιτιού δεν θα πάει πουθενά το επόμενο έτος. Η αγάπη σου για τις προσωπικές πινελιές και τις συναισθηματικές αξίες ταιριάζει τέλεια με αυτήν την τάση.



Λέων

Σου αρέσουν πολύ τα έπιπλα εμπνευσμένα από τα μέσα του αιώνα, όπως τα έπιπλα με καμπύλες που κάνουν statement.



Παρθένος

Αν είσαι παρθένος, τότε πρέπει να ενσωματώσεις περισσότερα φυτά στο σπίτι σου το 2022. Τα φυτά θα προσθέσουν μια φρέσκια δόση χρώματος και ζωής στον χώρο σου.

Ζυγός

Το πράσινο χρώμα έχει γίνει πραγματικά δημοφιλές τελευταία στον κόσμο της διακόσμησης. Μερικοί ειδικοί προβλέπουν ακόμη τον συνδυασμό του πράσινου με το ροζ, κάτι που θα ταίριαζε πολύ σε σένα.



Σκορπιός

Ο statement φωτισμός είναι κάτι που αναζητάει ένας σκορπιός. Προτιμάς να έχεις ένα φωτιστικό που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στη διάθεσή σου.

Τοξότης

Ο συνδυασμός της σκανδιναβικής και γιαπωνέζικης αισθητικής (Japandi style) ήρθε για να μείνει. Παρόλο που την χρονιά που πέρασε μπορεί να μην βγήκες έξω από το σπίτι σου όσο θα ήθελες, έχεις επικεντρωθεί στο να δημιουργήσεις έναν χώρο που συνδυάζει τη ζεστή και cosy ατμόσφαιρα του σκανδιναβικού design με την απλότητα και το μινιλαμισμό του ιαπωνικού—έτσι η αισθητική Japandi είναι μια ιδανική τάση που μπορείς να υιοθετήσεις φέτος.



Αιγόκερως

Ως Αιγόκερως που εκτιμά τόσο κάτι αξιόπιστο όσο και κομψό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα ενσωματώσεις πλήρως τις γήινες, φυσικές αποχρώσεις στον χώρο σου του χρόνου.



Υδροχόος

Φέτος, θα προσπαθήσεις να επενδύσεις σε περισσότερα βιώσιμα υλικά, δεδομένης της επιθυμίας σου να γίνει ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος.

Ιχθύς

Όπως οι φίλοι σου οι Υδροχόοι, πιθανότατα θα θελήσεις να επαναχρησιμοποιήσεις παλαιότερα vintage items στη διακόσμηση του σπιτιού σου το 2022 (έχεις την τάση να είσαι αρκετά νοσταλγική).

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @meneerdejager

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trend Alert! Η νέα τάση στο wall art θα δώσει ζεστασιά στον χώρο σου

Newstalgia: Η No1 τάση διακόσμησης που θα βλέπεις στα κομψά σπίτια το 2022

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved