Το 2022 πλησιάζει και είναι ώρα για αλλαγές! Από πού πρέπει να ξεκινήσεις ανάλογα το ζώδιό σου

Φτιάξε τη self care ρουτίνα σου σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Το να έχεις μία ρουτίνα self care που σε κάνει να νιώθεις καλά και να χαλαρώνεις, έχει να κάνει με την εύρεση δραστηριοτήτων που σου αρέσουν και τονώνουν τη διάθεσή σου.

Αν το 2022 πέρα από μεγάλες αλλαγές που έχεις αποφασίσει να κάνεις, θέλεις να βάλεις ως προτεραιότητα τη δημιουργήσεις μίας νέας ρουτίνας που θα σε κάνει πιο χαρούμενη από ποτέ, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει!

tsanta 2

Θα πάρεις δώρο στο αγόρι ή την κολλητή σου; Διάλεξέ το με βάση το ζώδιό τους

Παρακάτω θα βρεις τη βασική συνήθεια που πρέπει να προσθέσεις στη self care ρουτίνα σου το νέο έτος, με βάση το ζώδιό σου!

breathe

Κριός

Εάν ο Ήλιος σου είναι στον Κριό, πιθανότατα ευδοκιμείς σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή την περίοδο νιώθεις κάπως πιο πιεσμένη. Για να απαλλαγείς από αυτά τα άσχημα συναισθήματα, δοκίμασε να ξεκήσεις κάποιο είδος γυμναστικής, ώστε να βρεις τρόπο να ξεσπάς αυτή την ένταση που είναι συσσωρευμένη μέσα σου. Tip: το kickboxing θα ήταν ιδανικό για εσένα.

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και έχουν βαθιά εκτίμηση στις απολαύσεις της ζωής. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, κλείσε ραντεβού για μασάζ, απόλαυσε μια πλήρη ημέρα σπα ή δοκίμασε DIY θεραπείες σπα στο σπίτι.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ περίεργοι και τους αρέσει να συλλέγουν νέες πληροφορίες. Πρέπει, επίσης, να αναγνωρίσουν και να θρέψουν τόσο τις εσωστρεφείς όσο και τις εξωστρεφείς πλευρές τους, επομένως το self care για τους Διδύμους σημαίνει να ισομοιράσουν τον χρόνο που περνούν με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Δοκίμασε να παρακολουθήσεις ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ για να εξάψεις την περιέργειά σου και μετά συζήτησε τις σκέψεις και τα νέα σου ευρήματά με μία φίλη ή ένα μέλος της οικογένειάς σου.

Καρκίνος

Ως Καρκίνος, το να παρηγορείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο. Σου αρέσει να φροντίζεις και να βοηθάς άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, ως φυσική ενσυναίσθηση, έχεις την τάση να αναλαμβάνεις τα προβλήματά τους και να παραμερίζεις τις δικές σου ανάγκες. Ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσεις τον εαυτό σου είναι να ξεκινήσεις να γράφεις ημερολόγιο. Αυτό θα σε βοηθήσεις να αναλογιστείς τις ανάγκες σου και να απελευθερώσεις τυχόν αρνητικά συναισθήματα στο χαρτί.



Λέων

Είτε τους αρέσει είτε όχι, οι Λέοντες είναι γεννημένοι stars που πρέπει να λάμψουν. Για να φροντίσεις την πιο αληθινή πλευρά του εαυτού σου, αξιοποίησε τη δημιουργική σου πλευρά και μετά μοιράσου τη με τον κόσμο. Για παράδειγμα, μπορείς να διοργανώσεις μία βραδιά καραόκε στο οποίο πρωταγωνίστρια φυσικά θα είσαι εσύ, ή να δημιουργήσεις είτε ένα δικό σου blog είτε κανάλι στο YouTube.

Παρθένος

Οι Παρθένοι νιώθουν συχνά την ανάγκη να είναι τέλειοι και χρειάζονται συνεχώς μια υπενθύμιση ότι η τελειότητα δεν είναι δυνατή (ή ευχάριστη). Ωστόσο, ένα καθαρό σπίτι μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις ότι έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και να αισθάνεσαι πιο συγκεντρωμένη όταν βρίσκεσαι στον προσωπικό σου χώρο. Αντί να εστιάσεις στο πώς να κάνεις το σπίτι σου «τέλειο», εντόπισε πού μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητές σου για να οργανώσεις τον χώρο σου και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.

Ζυγός

Στους Ζυγούς αρέσει να διατηρούν την ηρεμία τους και να νιώθουν ότι... αρέσουν. Ενώ η ικανότητά σου να δημιουργείς αρμονία και να δίνεις προτεραιότητα στα συναισθήματα των άλλων είναι αξιοθαύμαστη, συχνά σημαίνει ότι ξεχνάς τις δικές σου ανάγκες και ίσως επικεντρώνεσαι περισσότερο στο να αρέσεις παρά στο να είσαι υτυχισμένη. Για να επαναφέρεις την προσοχή σου στην προσωπική σου ευτυχία, κάνε μια λίστα με πράγματα που θέλεις να θέσεις σαν προτεραιότητα και αξιοποίησέ την, κάνοντας πράξη κάθε μέρα και από ένα.

Δες στην παρακάτω photo gallery τους ιδανικούς στόχους για τα υπόλοιπα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Τα Φιλαράκια: Ποιος χαρακτήρας της διάσημης σειράς είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Let's play! Ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved