Το ghosting είναι ο νέος τρόπος χωρισμού! Μάθε τι σημαίνει για κάθε ζώδιο

Εξαφανίστηκε το αγόρι σου χωρίς να σου δώσει καμία απολύτως εξήγηση; Μάθε τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο!

Έχεις μια όμορφη σχέση που δείχνει να προχωρά με τους ιδανικότερους οιωνούς - ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις... Περνάτε αρκετά Σαββατοκύριακα μαζί, κάνετε πολλά πράγματα μαζί και συζητάτε να γνωρίσετε ο ένας τους γονείς του άλλου.

Και ξαφνικά το boyfriend σταματά να σου μιλά από τη μια μέρα στην άλλη!

Εσύ αρχίζεις να του στέλνεις μηνύματα και να του τηλεφωνείς γιατί θέλεις να μάθεις - και λογικό είναι - τι συνέβη και εξαφανίστηκε. Εκείνος, όμως, εξακολουθεί να σε αγνοεί...

Στο κεφάλι σου... χαμός

Και τώρα εσύ κάθεσαι και αναρωτιέσαι, αυτό ήταν; Χωρίσαμε; Έκανα κάτι που τον πείραξε; Πώς αποφάσισε από τη μια μέρα στην άλλη ότι δεν με θέλει πια;

Σύμφωνα με την αστρολόγο του «House of Intuition», Narayana Montúfar, κάθε ζώδιο εξαφανίζεται για τους δικούς του λόγους. Και εμείς είμαστε εδώ για να σου τους μάθουμε προκειμένου να μπορέσεις να τον... ψυχολογήσεις και να διαχειριστείς πιο εύκολα την κατάσταση!

via GIPHY

Παρόλο που δεν πρέπει να βγάζεις άμεσα συμπεράσματα, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που θα σταματήσουν κάθε επικοινωνία μαζί σου, αν χάσουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. Και μάλλον δεν θα βρουν ποτέ το θάρρος να σου το πουν ευθέως!

Οι Ζυγοί, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι

Όπως αναφέρει η Montúfar, οι Ζυγοί τείνουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, και προτιμούν να αφήνουν τους άλλους με ερωτηματικά παρά να τους στεναχωρήσουν ή να τους απογοητεύσουν. Βέβαια, κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό είναι πολύ χειρότερο!

Free Time! Τι δραστηριότητα να δοκιμάσεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι Σκορπιοί, από την άλλη, είναι αυτοπροστατευτικοί άνθρωποι και θα χρησιμοποιήσουν το ghosting ως αμυντικό μηχανισμό. «Δεν είναι κακοί, απλώς προτιμούν να μην μπουν καν στον κόπο να ανοίξουν συζήτηση», αναφέρει η αστρολόγος.

Όσο για τους Υδροχόους, είναι πολύ πιθανό άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, να εξαφανιστούν από το ταίρι τους χωρίς να πουν απολύτως τίποτα. Το ζώδιο αυτό τείνει να παίζει με τους δικούς του κανόνες. Σύμφωνα με τη Montúfar, «δε λειτουργούν με βάση το συναίσθημα, όπως η πλειοψηφία των ανθρώπων, αλλά με το μυαλό τους! Πραγματικά, δεν κάνουν τίποτα λάθος».

Επειδή, όπως καταλαβαίνεις, άβυσσος η ψυχή των... ζωδίων, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους θα χρησιμοποιήσουν το ghosting ως τρόπο χωρισμού. Γι' αυτό πάμε να μάθουμε αναλυτικά τι ισχύει για το κάθε ζώδιο, για να ξέρεις την επόμενη φορά τι να περιμένεις!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ως ζώδιο της Φωτιάς, ο Κριός είναι ένα από τα πιο ντρόμπρα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όταν ένας Κριός είναι προβληματισμένος ή νευριασμένος, το πιθανότερο είναι να σου το πει αμέσως.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται πια για εσένα. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, προτιμούν να «κόψουν» κάθε επαφή μαζί σου, παρά να ασχοληθούν με... δράματα. Οπότε, αν ένας Κριός εξαφανιστεί χωρίς να πει τίποτα, σίγουρα κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει!



Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι ο τύπος που «δίνει τροφή» στα αρνητικά του συναισθήματα. Πρόκειται για το πιο επίμονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι αυτός που θεωρεί ότι το ταίρι του πρέπει να είναι σε θέση να αντιληφθεί γιατί είναι θυμωμένος.

Οπότε, αν σταματήσει ξαφνικά να σου μιλάει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αισθάνεται ότι τον αδίκησες με κάποιο τρόπο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος είναι μια κοινωνική... πεταλούδα! Λατρεύει να γνωρίζει νέο κόσμο, ξέρει να περνάει καλά πάντα και παντού, και τείνει να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, οι Δίδυμοι τρελαίνονται για το chatting, ειδικά όταν το κάνουν με άτομα τα οποία δε γνωρίζουν καν. Είναι ικανοί να σε... ερωτευτούν μόνο μέσα από τα μηνύματα που ανταλλάσσετε. Ωστόσο, φημίζονται για το ότι χάνουν το ενδιαφέρον τους πολύ γρήγορα.

Επομένως, εάν αρχίσουν να αγνοούν ακόμη και την υπαρξή σου, σημαίνει πως έχουν ήδη... πετάξει στο επόμενο λουλουδάκι...

via GIPHY

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι ο βασιλιάς της παθητικής συμπεριφοράς. Εάν κάνεις κάτι που θα πληγώσει τα συναισθήματά του, θα κλειστεί στο καβούκι του και θα εξαφανιστεί.

Επίσης, αν τον χαρακτηρίζει κάτι είναι το σπίτι και η οικογένεια. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ προστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, μια καλή αφορμή για να μη θέλει να σου ξαναμιλήσει είναι αν φερθείς άσχημα σε κάποιο κοντινό του πρόσωπο!

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ο Λέων θα σταματήσει να σου μιλά έχοντας ως απώτερο σκοπό να τραβήξει την προσοχή σου.

Σύμφωνα με τη Montúfar, οι Λέοντες είναι πολύ γενναιόδωροι με το ταίρι τους. Δίνουν πολλή ενέργεια και χρόνο στον άλλον. Όταν αισθανθούν, όμως, ότι αυτό δεν εκτιμάται ή ότι δεν λαμβάνουν τα ίδια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κόψουν κάθε επαφή μαζί σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος είναι ένα ακόμη ζώδιο που αγαπά την επικοινωνία. Εάν αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση, το πιθανότερο είναι να στο πει ευθέως.

Έχει μεγάλο ταλέντο στο να επιλύνει προβλήματα και είναι διατεθειμένος να συζητήσει μαζί σου όσο χρειαστεί προκειμένου να διορθώσετε ό,τι πηγαίνει λάθος μεταξύ σας. Ωστόσο, οι Παρθένοι δίνουν μεγάλη σημασία σε κάποιους δικούς τους κανόνες, οι οποίοι όταν παραβιαστούν, υπάρχει περίπτωση να εξαφανιστούν χωρίς να δώσουν καμία εξήγηση.



Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός είναι από εκείνα τα ζώδια που δεν θα μοιραστεί μαζί σου τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του. Το σήμα κατατεθέν του είναι η ζυγαριά, που σημαίνει ότι δίνουν τεράστια σημασία στην αρμονία και τη διατήρηση της ηρεμίας.

Όταν χαθεί η αίσθηση ισορροπίας στη σχέση, θα προτιμήσουν να μην πουν τίποτα και απλά να εξαφανιστούν. Οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν καμία θέση στη ζωή τους. Γι' αυτό και θα πρέπει να το περιμένεις από αυτούς αν εξαφανιστούν χωρίς καμία εξήγηση. Είναι συνηθισμένοι σε αυτό!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σε γενικές γραμμές, ο Σκορπιός είναι ένα αρκετά ήσυχο ζώδιο. Είναι γνωστοί για το μυστήριο που τους χαρακτηρίζει και προτιμούν να ακούνε και να παρατηρούν.

Εξαιτίας αυτού, δεν θα συζητήσουν πάντα μαζί σου το πρόβλημα που βλέπουν ότι υπάρχει μεταξύ σας. Αν είναι θυμωμένοι ή αναστατωμένοι, τείνουν να γίνονται λιγάκι... κακοί και πιθανότατα θα μετανιώσουν αργότερα για τα λόγια τους.

Όταν ένας Σκορπιός εξαφανιστεί από τη ζωή σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον πλήγωσες βαθιά. Για παράδειγμα, η προδοσία είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν Σκορπιό. Αν ανακαλύψει ότι κάποιος μίλησε πίσω από την πλάτη του ή τον εξαπάτησε, δεν θα μιλήσει ποτέ ξανά σε αυτό το άτομο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει ανθρώπους από τη ζωή του, αλλά σχεδόν ποτέ δεν κρατά κακία. Είναι γνωστοί για τη «βάναυση» ειλικρίνειά τους μέσα στη σχέση, οπότε αν υπάρχει πρόβλημα, θα το μάθεις.

Οι Τοξότες χρειάζονται δίπλα τους ένα πραγματικά ξεχωριστό άτομο προκειμένου να μπουν σε σχέση, αφού πρόκειται για ένα ζώδιο που βάζει πάνω απ' όλα την ελευθερία του. Μόλις βρουν αυτό το άτομο, θα γίνουν οι καλύτεροι σύντροφοι και θα βγάλουν την καλύτερη πτυχή του εαυτού τους. Οπότε, αν εξαφανιστούν, το πιθανότερο είναι να αισθάνονται ότι το ταίρι τους δεν έχει πια τίποτα να τους προσφέρει.

ghosting zodia4

@sagittarius.space

Ερωτεύτηκες Υδροχόο και δεν ξέρεις πώς να την κερδίσεις; Υπάρχει λύση

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ φιλόδοξοι άνθρωποι και η δουλειά τους είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Όσο κι αν αγαπούν το ταίρι τους, η σχέση τους έρχεται πάντα δεύτερη σε σχέση με τους στόχους τους.

Για τον λόγο αυτό, μπαίνουν στη διαδικασία να περάσουν χρόνο μόνο με άτομα που πραγματικά βλέπουν μέλλον μαζί τους. Εάν αισθανθούν ότι χάνουν τον χρόνο τους, τότε θα εξαφανιστούν.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι ένα ακόμη ζώδιο που βάζει την ελευθερία του πάνω απ' όλα. Είναι πολύ ανεξάρτητοι και απομακρύνονται εύκολα από άτομα που «κολλάνε» πάνω τους και δεν τους δίνουν τον απαιτούμενο χώρο που θέλουν.

Όταν νιώσουν ότι κάποιος τους περιορίζει την ελευθερία τους και τους εγκωβίζει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαφανιστούν, αφού πρόκειται για τον μεγαλύτερό τους εφιάλτη!

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Όπως ο Καρκίνος, ετσι και οι Ιχθείς είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο του Νερού. Τείνουν να ζουν... στον κόσμο τους και μόλις ερωτευτούν, πετάνε στο ροζ συννεφάκι τους.

Έχουν την ανάγκη να πιστεύουν ότι το ταίρι τους είναι τέλειο και εκείνοι τέλειοι για το ταίρι τους! Τους αρέσει να πιστεύουν ότι ο σύντροφός τους είναι τέλειος και ελπίζουν ότι ο σύντροφός τους αισθάνεται το ίδιο για αυτούς. Εάν ένας Ιχθύς εξαφανιστεί, θα είναι επειδή του φώναξες και του έθιξες την προσωπικότητα. Δεν τους αρέσει να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες όταν κάνουν κάτι λάθος και τους λες.

Cover photo: nicolas_duquerroy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved