Back to school: Οι ταινίες που πρέπει να δεις πριν αρχίσει το σχολείο, ανάλογα με το ζώδιό σου

Είσαι έτοιμη για το πιο αξέχαστο movie night;

Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για το συναίσθημα που έχεις τη στιγμή που περπατάς στον διάδρομο του σχολείου μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών – εκτός από μερικές ταινίες που θα... μιλήσουν στην καρδούλα σου και σε βάλουν σε back to school mood.

Προς τιμήν της «τρομακτικής» πρώτης ημέρας στο σχολείο, λοιπόν, σου έφτιαξα μια λίστα με τις καλύτερες back to school ταινίες για να ανεβάσουν τη διάθεσή σου. Τις επέλεξα, όμως, με βάση το ζώδιό σου. Για δες...

Πρώτο ραντεβού στο σπίτι για ταινία; Αυτές οι 6 επιλογές θα σας φέρουν πιο κοντά

Κριός - Bring It On / Ο Πυρετός της Νίκης:



Το εθνικό πρωτάθλημα μαζορέτων πλησιάζει και η ομάδα του σχολείου Ράντσο Καρν πρόκειται να κάνει τα πάντα ώστε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και να κερδίσει το βραβείο της καλύτερης χορογραφίας. Επειδή ένας Κριός μπορεί να είναι λίγο ανταγωνιστικός κατά καιρούς, αυτή η ταινία θα σου μάθεις πως να είσαι η καλύτερη μόνο όταν παίζεις, σύμφωνα με τους κανόνες.

Ταύρος - House Party:



Οι Ταύροι θέλουν να περνάνε καλά και θα περάσουν τις πρώτες εβδομάδες του σχολείου προγραμματίζοντας τα πιο ωραίο πάρτι. Αυτή η ταινία θα σε βοηθήσει να το προγραμματίσεις για τους φίλους σου πίσω από την πλάτη των γονιών τους.

Δίδυμοι - High School Musical:



Οι δίδυμοι έχουν δύο πλευρές. Ο Troy θα τους βοηθήσει να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους, να εξερευνήσουν όλα τους τα ενδιαφέροντα και να βρουν τον εαυτό τους.

Καρκίνος - Never Been Kissed/Δεν με φίλησαν ποτέ:



Η 25χρονη Τζόσι Γκέλερ παριστάνει τη μαθήτρια, με σκοπό να γράψει ένα εμπεριστατωμένο άρθρο για τη ζωή στα αμερικανικά σχολεία και ερωτεύεται έναν καθηγητή της. Η ίδια δεν ήταν καθόλου δημοφιλής όταν πήγαινε στο σχολείο. Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και πολύ ντροπαλοί - γι' αυτό θα ταιριάξουν με την Τζόζι.

Λέων - Selah And The Spades:



Παρόλο που οι Λέοντες είναι συνήθως τα πιο δημοφιλή παιδιά στα σχολεία, έχουν μια ευαίσθητη πλευρά που λαχταράει μια πιο απλή ζωή. Αυτή είναι μια must-see ταινία για κάθε Λέοντα, που αναρωτιέται σε τι θέλει να εστιάσει τις δυνάμεις του κατά τη διάρκεια της επερχόμενης σχολικής χρονιάς.

Παρθένος - Candy Jar / Το βάζο με τα γλυκά:



Αυτή η ταινία θα υπενθυμίσει στους Παρθένους ότι η τελειότητα δεν υπάρχει. Όλοι, ειδικά οι Παρθένοι, δεν πρέπει να προσπαθούν να πετύχουν κάτι που δεν είναι αληθινό. Απόλαυσε τη ζωή, αντί να σκέφτεσαι το μέλλον που είναι άγραφο.

Ζυγός - Every Day:



Αυτή η ταινία θα ξεκινήσει τη σχολική χρονιά τονίζοντας ότι η ομορφιά και η αγάπη είναι βαθιά. Όταν επιλέγουν έναν σύντροφο, οι Ζυγοί πρέπει να αρχίσουν να κοιτούν πέρα από την εμφάνιση. Έτσι, θα βρουν την πραγματική αγάπη.

Σκορπιός - The Craft/Οι Μάγισσες:



Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί ως οι μυστικιστές του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η ταινία θα αποδείξει τη μαγική φύση τους και θα τους επιτρέψει να δουν τον κόσμο του Λυκείου μέσα από μαγικούς φακούς.

Τοξότης - Ferris Bueller's Day Off/ Η πιο κουφή μέρα του Φέρι Μπούλερ:



Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, θα νιώσεις μεγάλη ταύτιση με αυτήν την ταινία. Ένας εξυπνάκιας μαθητής Λυκείου είναι αποφασισμένος να κάνει κοπάνα από το σχολείο μαζί με έναν φίλο του για να περάσει μια μέρα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Δεν πρέπει να είσαι βιβλιοφάγος όλο το 24ωρο. Have a little fun!

Αιγόκερως - The Cheetah Girls:



Ο Αιγόκερως είναι πιθανότατα ένα από τα μόνα ζώδια που θα μπορούσε να μετατρέψει μια διασκεδαστική δραστηριότητα σε πραγματική επιχείρηση λόγω των έμπειρων έμφυτων δεξιοτήτων του. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι όταν επιστρέψεις στο σχολείο.

Υδροχόος - All Together Now:



Μια κοπέλα είναι άστεγη και συγχρόνως έχει πολλά όνειρα, ταλέντο στη μουσική και φιλοδοξίες να σπουδάσει. Κάποια στιγμή θα ζήσει ένα φρικτό γεγονός και πρέπει να αφήσει άλλους ανθρώπους να τη βοηθήσουν. Αυτή η ταινία θα αγγίξει την ψυχή ενός Υδροχόου και θα του υπενθυμίσει να βοηθήσει τους άλλους να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους.

Ιχθύς - School of Rock:



Ο Φιν, ένας άνεργος ροκάς, αναλαμβάνει χρέη αναπληρωματικού δασκάλου σε αριστοκρατικό σχολείο. Αντί, όμως, της διδακτέας ύλης, ο Φιν κερδίζει τον διαγωνισμό ροκ συγκροτημάτων και κάνει τους μαθητές του εξπέρ στην...ιστορία της ροκ. Αυτή η ταινία θα αρέσει πολύ στους Ιχθύες με το καλλιτεχνικό πνεύμα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved