Οι έρωτες του καλοκαιριού: Πες το ζώδιό του να σου πούμε αν πρέπει να αρχίσεις να τρέχεις

Είναι Παρθένος ή Κριός; Ταύρος ή Τοξότης; Όλα όσα χρειάζεται να έχεις κατά νου!

Και πάνω εκεί που ήσουν ανέμελη, έκανες το μπάνιο σου στην παραλία και απολάμβανες το smoothie σου… να σου ο έρωτας σου χτύπησε την πόρτα. Λέμε για αυτόν τον κούκλο που καθόταν στο beach bar, σε κοιτούσε όλη την ώρα και δεν άντεξε. Ήρθε να σου μιλήσει.

Ε, ας μην το κουράζουμε. Ανταλλάξατε τηλέφωνα και τώρα ετοιμάζεσαι για το πρώτο ραντεβού μαζί του. Τι ζώδιο είναι, όμως; Ξέρεις; Αν όχι, φρόντισε να μάθεις στο date σας για να… ξέρεις αν θα τρέχεις με χίλια ή αν είναι αυτός ο ένας και μοναδικός.

Είναι το αγόρι σου Κριός; 5 πράγματα που δεν πρέπει να του πεις ποτέ

Οι έρωτες του καλοκαιριού

Λένε ότι οι έρωτες του καλοκαιριού δεν κρατούν. Ότι είναι σύντομοι, δυνατοί, αλλά έχουν ημερομηνία λήξης. Μην παίρνεις όρκο για αυτό!

Ναι, συμβαίνει, αλλά πάντα στον κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ξέρεις πόσα ζευγάρια που είναι μαζί για χρόνια γνωρίστηκαν στο beach bar την ώρα που απολάμβαναν το freddo τους; Σιγά-σιγά και βλέπουμε. Με αυτό το σκεπτικό θα προχωράς!

https://www.instagram.com/p/CSG4W57jAvs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για τα ζώδια; Δες παρακάτω τι σε περιμένει!

Αγόρια και ζώδια

Κριός: Αρρενωπός, hot και… με μοναδική γοητεία. Ο Κριός ξέρει να κάνει θυσίες για το κορίτσι του, αλλά δεν μπορεί να αντέξει τη γκρίνια και τη μιζέρια από εσένα. Αν δει ότι νιώθεις εξαρτημένη από αυτόν, όπου φύγει φύγει.

Ταύρος: Την έβαψες! Μιλάμε για τον πιο πεισματάρη άνθρωπο που έχεις γνωρίσει. Βέβαια, του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις και θέλει να επικρατεί μια ηρεμία στη ζωή του.

Δίδυμος: Θυμάται τα πάντα. Δεν ξεχνά εύκολα ό,τι έχει συμβεί ανάμεσά σας- καλό ή κακό-, ενώ οι κινήσεις του είναι πολύ νευρικές.

Καρκίνος: Είναι επιφυλακτικός και δεν είναι εύκολο για τους άλλους να τον ψυχολογήσουν. Του αρέσει να τον κολακεύουν, αλλά αν δει ότι κινδυνεύει… βγάζει δόντια.

Λέων: Είναι δυνατός, γεννημένος αρχηγός και καθόλου δειλός. Του αρέσει να προσφέρει, ζητά συγγνώμη, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρήσει την ταπείνωση.

Παρθένος: Τελειομανής, ώριμος, αλλά και απρόσιτος μερικές φορές.

Μισό λεπτό! Υπάρχουν άλλα έξι ζώδια και θα τα δεις στην παρακάτω gallery!

Cover photo: freepik.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved