Έτσι θα δείξει την αγάπη του το αγόρι σου σύμφωνα με το ζώδιό του

Ξέρουμε πώς θα σου δείξει τον έρωτά του!

Πώς δείχνει ο κάθε ένας από εμάς την αγάπη του; Η γλώσσα του σώματος πολλές φορές μιλά από μόνη της, αρκεί να δεις τα σημάδια και να μπορέσεις να τα αποκρυπτογραφήσεις. Τα συναισθήματα μπορούν να εκφραστούν με διάφορους τρόπους, ιδίως όταν κάποιος είναι κάπως ντροπαλός για να εκδηλώσει με μιας όσα νιώθει για εσένα, πώς λοιπόν θα καταλάβεις ότι το αγόρι που σου αρέσει είναι στον ίδιο… συναισθηματικό δρόμο με εσένα;

Υπάρχει τρόπος να καταλάβεις αν το αγόρι που μιλάς σε καθημερινή βάση είναι ερωτευμένο μαζί σου και μάλιστα μπορείς πλέον να καταλάβεις περισσότερα από όσα νομίζεις, αρκεί να ξέρεις το ζώδιό του.

Σίγουρα το ζώδιο του αγαπημένου σου πρέπει να το γνωρίζεις αφού μέσα από αυτό θα ανακαλύψεις χαρακτηριστικά της προσωπικότητά του, πόσο μάλλον τα συναισθήματά του. Πώς λοιπόν θα καταλάβεις τη γλώσσα του σώματος του φλερτ σου βάση πάντα των… άστρων;

Κριός: Αν ερωτευτεί θέλει η σχέση του να είναι ιδανική. Πριν κάνει το επόμενο βήμα, δηλαδή να σου εξομολογηθεί όσα νιώθει, θα σε περάσει από… «ανάκριση» για να καταλάβει αν θέλεις σχέση και πώς φαντάζεσαι το αγόρι των ονείρων σου.

Ταύρος: Είναι cool και άνετος αν όμως ερωτευτεί χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Του αρέσει να δίνει τα πάντα στο κορίτσι του επομένως αν πέσει στην αγκαλιά σου θα σε προσέχει σαν πριγκίπισσα.

Δίδυμος: Σκέφτεται πολύ περισσότερο από όσο πρέπει πριν κάνει μια σχέση. Θα σου πει αμέσως όσα νιώθει ωστόσο θα προσέξει αρκετά πριν σου ζητήσει να γίνεις το κορίτσι του.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved