Είσαι Ταύρος; Αυτά είναι τα προγράμματα γυμναστικής που δεν θα βαρεθείς ποτέ

Βρήκαμε τα καλύτερα προγράμματα για ‘σένα!

Είσαι Ταύρος; Αυτά είναι τα προγράμματα γυμναστικής που δεν θα βαρεθείς ποτέ

Όχι πως θέλουμε να αδικήσουμε τα υπόλοιπα ζώδια αλλά είναι αλήθεια πως αν είσαι Ταύρος είσαι από τα ζώδια που λατρεύουν τον προγραμματισμό. Αυτό σε κάνει να βαδίζεις με σταθερά βήματα, σε κάθε τι που αποφασίζεις να ασχοληθείς και η γυμναστική είναι μέσα σε αυτά.

Όταν βάλεις έναν στόχο στο μυαλό σου θέλεις οπωσδήποτε να τον κατακτήσεις και να περάσεις στην «επόμενη φάση», να θέσεις δηλαδή έναν υψηλότερο στόχο. Η γυμναστική είναι το φόρτε σου, αρκεί βέβαια να βρεις το σωστό κίνητρο, αλλά και το σωστό πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώθεις καλά, άλλωστε δεν είναι όλα τα είδη γυμναστικής για όλους.

Το πρόγραμμα που θα επιλέξεις, για να μην το αφήσεις στη μέση, θα πρέπει να σε εμπνέει! Ένα είδος γυμναστικής που σίγουρα θα αγαπήσεις είναι το CrossFit. Η γυμναστική αυτή δεν είναι εύκολη και για αυτό θα σε εξιτάρει. Οι ασκήσεις του CrossFit θα σε κάνουν να πεισμώσεις και κάθε μέρα θα θέλεις να εξελίσσεσαι!

Από την άλλη, η Yoga είναι ένας τρόπος γυμναστικής που δεν θα προτιμούσες σαν Ταύρος. Θέλεις δυναμικά προγράμματα και σίγουρα η yoga θα σε κάνει να βαρεθείς στο πρώτο κιόλας μόλις λεπτό.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.