Αυτό είναι το track του Ed Sheeran που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Βρήκαμε ποιο τραγούδι του Ed σε εκφράζει!

Αυτό είναι το track του Ed Sheeran που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Η μουσική είναι σε κάθε τι της καθημερινότητάς μας και σίγουρα μέσα στην καραντίνα σε έχει βοηθήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όταν είσαι χαρούμενη, όταν είσαι λυπημένη, όταν είσαι «κολλημένη» με το crush σου, ακόμη και τότε που χώρισες η μουσική σε βοήθησε όσο τίποτα άλλο. Ξέρουμε ποια ήταν τα τραγούδια που άκουγες σε όλες αυτές τις φάσεις και όπως σου έχουμε ήδη πει, γνωρίζουμε τα αγαπημένα σου τραγούδια αφού τα άστρα μιλάνε από μόνα τους.

Σύμφωνα με το ζώδιο σου, υπάρχουν ορισμένα τραγούδια και ορισμένοι καλλιτέχνες που αγαπάς λίγο περισσότερο και αυτή τη φορά έχουμε τα τραγούδια του Ed Sheeran!

Ο Ed είναι ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και μάλιστα πρόσφατα έκανε τη μεγάλη του επιστροφή με το «Afterglow».

Όλα του τα τραγούδια είναι ευρέως γνωστά και πρέπει να παραδεχθείς πως του έχεις μια ιδιαίτερη αδυναμία. Ανάλογα με το ζώδιό σου υπάρχουν κάποια τραγούδια που σου αρέσουν περισσότερο και αυτά τα τραγούδια του Ed σε εκφράζουν απόλυτα αφού ταυτίζεσαι με τους στίχους τους. Λοιπόν, είσαι έτοιμη να δεις το αγαπημένο σου τραγούδι δίπλα από το ζώδιό σου; Σίγουρα δεν θα απογοητευτείς.

Κριός: Thinking Out Loud

Ταύρος: Dive

Δίδυμος: The A Team

Καρκίνος: Shape Of You

Λέων: Take Me Back To London

Παρθένος: Best Part Of Me

Ζυγός: Put It All On Me

Σκορπιός: Give Me Love

Τοξότης: Happier

Αιγόκερως: Make It Rain

Υδροχόος: Castle On The Hill

Ιχθύς: South Of The Border