Είναι η κολλητή σου Υδροχόος; 5 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα την ενοχλούν.

Είναι η κολλητή σου Υδροχόος; 5 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις

Μιλάτε με τις ώρες, συζητάτε για crush και αγαπημένες σειρές, κάνετε βόλτες, κοινώς τα κάνετε όλα μαζί. Η κολλητή σου κι εσύ είστε κάτι σαν αδερφές, όχι εξ αίματος, αλλά από επιλογή. Και, τώρα, είναι ο μήνας της. Τι σημαίνει αυτό; Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου). Επειδή όλοι έχουμε τις εμπειρίες μας λίγο ή πολύ με το συγκεκριμένο ζώδιο, είπαμε να συγκεντρώσουμε 5 πράγματα που δε θέλουν με τίποτα να ακούσουν.

 1. Μην κάνεις ποτέ σχόλιο στην κολλητή σου για να υποτιμήσεις την εξυπνάδα της. Μπορεί να το πάρει πολύ προσωπικά, ακόμα και να αποτραβηχτεί. Είναι ένα πολύ υπερήφανο ζώδιο.
  nice to meet you episode 1 GIF
 2. Μην υποτιμήσεις τη γνώμη της. Ακόμα κι αν αυτή δεν είναι στις προτιμήσεις σου, δείξε της ότι την κατανοείς, την αποδέχεσαι και την εκτιμάς, απλώς δεν είναι αυτό που θα έκανες εσύ.
  Season 5 Agree GIF by Broad City
 3. Μην αμφισβητήσεις τις γνώσεις της. Μιλάμε για ένα ζώδιο που θέλει να ακούει επαίνους για τις γνώσεις και τις ικανότητες που έχει κατακτήσει και δεν αρέσκεται ιδιαίτερα σε αμφισβητήσεις. Στην περίπτωση που θεωρείς ότι κάνει λάθος σε κάτι, πες το «με το γάντι».
  homer simpson GIF
 4. Μην την κατηγορήσεις για αδιαφορία. Οι Υδροχόοι έχουν την τάση να μοιάζουν πολύ μακριά από τη δική σου πραγματικότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται, απλώς το κάνουν με τον τρόπο τους -που, ναι, μπορεί κάποιες φορές να μη σου αρέσει-.
  im different GIF
 5. Μην επεμβαίνεις στην ιδιωτικότητά της. Όσο κι αν είναι μακριά από τις δικές σου συνήθειες, ένας Υδροχόος έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη για τη ζωή του σε αυτό το κομμάτι. Συνήθως, δε μοιράζεται εύκολα πράγματα, προτιμάει να κρατάει τα περισσότερα για τον εαυτό του και να έχει τον χώρο του. Μην το παρεξηγήσεις. Δεν είναι προσωπικό.
  Season 1 Drama GIF by Almost Family FOX