Αυτό είναι το αγαπημένο γεύμα του αγοριού σου σύμφωνα με το ζώδιό του

Τώρα μάλιστα, εξηγούνται πολλά.

Ήξερες εσύ ότι η ημερομηνία γέννησης παίζει καθοριστικό ρόλο ακόμη και στα αγαπημένα σου γεύματα; Για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω τα άστρα καθορίζουν ολόκληρη την προσωπικότητα τους, ακόμη και τι τους αρέσει ή όχι. Είναι εύκολο λοιπόν να σκιαγραφήσεις κάποιον με βάση το ζώδιό του και μάντεψε! Έχουμε μια λίστα με τα αγαπημένα φαγητά κάθε ζωδίου και σίγουρα πέφτουμε μέσα.

Μερικά ζώδια λατρεύουν την παραδοσιακή κουζίνα, μερικά αγαπούν τις πιο… πικάντικες γεύσεις και άλλοι τα gourmet πιάτα. Γιατί λοιπόν να σπας το κεφάλι σου; Την επόμενη φορά που σκέφτεσαι να καλέσεις σε δείπνο το αγόρι σου, θα ξέρεις τι να ετοιμάσεις, αρκεί φυσικά να γνωρίζεις το ζώδιό του.

Υδροχόος: Αγαπά τα τάπας. Μιλάμε φυσικά για αυτές τις μπουκίτσες με παξιμάδι ή και ψωμί, που από πάνω μπορείς να βάλεις αλλαντικά, τυριά, αλοιφές και λαχανικά. Τρώγονται είτε ζεστά είτε κρύα και αυτό που λατρεύει κάθε Υδροχόος είναι ότι οι μπουκιές αυτές μπορούν να θεωρηθούν και σαν πλήρες γεύματα.

Ιχθύες: Αγαπούν τις σαλάτες αλλά έχουν μεγαλύτερη αγάπη στις σαλάτες με σολομό.

Ένας Κριός αγαπά τα Burgers, ό,τι κι αν έχουν αυτά μέσα. Αν κανονίσεις ένα δείπνο ετοίμασε Burgers και να ξέρεις, θα του κλέψεις την καρδιά.

Αν δώσεις σε έναν Ταύρο ριζότο να ξέρεις θα σε αγαπά όλη του τη ζωή. Λατρεύουν το καλό φαγητό οπότε θα προτιμήσουν σε ένα δείπνο να δοκιμάσουν ένα καλό πιάτο. Το ριζότο μανιταριών είναι η καλύτερη επιλογή.

Δίδυμος: Οι φτερούγες κοτόπουλο και ιδίως καυτερές είναι εκείνο το πιάτο που δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί.

Για έναν Καρκίνο το φαγητό είναι ιερό και μάλιστα έχει μια συναισθηματική αξία για εκείνον. Μια καλή μακαρονάδα, είναι ιδανική αφού μπορεί να είναι ένα πλούσιο γεύμα, γευστικό και… τσεκαρισμένο.

Ένας Λέων αρχικά ό,τι πιάτο κι αν έρθει μπροστά του πρώτα θα το ποστάρει στο Instagram και μετά θα το δοκιμάσει. Για να βρεις το αγαπημένο του πιάτο αρχικά θα πρέπει να είναι όμορφο και… κυριλέ.

Παρθένος: Αγαπά τα ψάρια, κυρίως το σολομό. Φυσικά για να κερδίσεις την καρδιά του θα πρέπει να είναι ψημένος στο grill και να συνοδεύεται από μια πλούσια και γευστική σαλάτα.

Ο Ζυγός αγαπά την Ιαπωνική κουζίνα. Αγαπά κάθε γεύση αυτής της κουζίνας και κυρίως το σούσι.

Σκορπιός: Θα εκτιμήσουν ένα πλούσιο γεύμα με κορεατικά αλλά πρέπει να ξέρεις ότι λατρεύουν επίσης τις εξωτικές γεύσεις.

Τοξότης: Τα noodles είναι πάντα μια καλή επιλογή για να κερδίσεις έναν Τοξότη. Ο συνδυασμός των γεύσεων σε ένα πιάτο μπορεί να τον τρελάνει.

Αιγόκερος: Πατάτες τηγανιτές, πατάτε τηγανιτές με λιωμένο τυρί, με μπέικον, με sauce και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Για την ακρίβεια ένας Αιγόκερος μπορεί να ζήσει με πατάτες τηγανιτές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved