Αυτό το δώρο θα λατρέψει η φίλη σου σύμφωνα με το ζώδιό της

Τι θα έλεγες για ένα δώρο... έκπληξη;

Και ποιος δεν αγαπά τα δώρα; Πρόκειται για μια κίνηση που σε γεμίζει και προσφέρει χαμόγελα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, πόσο μάλλον σε δύσκολες στιγμές. Αυτή την περίοδο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε την ανάγκη να δούμε ότι οι φίλοι μας είναι εκεί για εμάς και μας σκέφτονται, τι καλύτερο λοιπόν από ένα δώρο συμβολικής αξίας;

Όσο ευχάριστη κι αν είναι η διαδικασία, πάντα υπάρχει ένας σημαντικός προβληματισμός. Τι δώρα να πάρεις! Θα της αρέσει άραγε εκείνη η κρέμα, ή μήπως να της πάρεις ένα μενταγιόν; Ε λοιπόν, έχουμε την απάντηση που χρειάζεσαι.

Κάθε ζώδιο, έχει και κάτι αγαπημένο και έτσι, θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση της επιλογής μιας και έχουμε βρει τα δώρα που θα λατρέψει η κολλητή σου, ανάλογα με το ζώδιό της.

Αν είναι Κριός πρέπει να μάθεις ότι λατρεύει κάθε κόσμημα με το ζώδιό της. Αγαπά επίσης τις κρέμες σώματος σε διάφορα αρώματα.

Για μια Ταύρο το καλύτερο δώρα που θα μπορούσες να της κάνει είναι σοκολάτες και μπισκότα σε περίεργες γεύσεις και διάφορα -βότανα με ιδιαίτερες γεύσεις για τσάι. Πίστεψέ μας θα ξετρελαθεί.

Μια Δίδυμος θα ενθουσιαστεί περισσότερο από όσο θα νόμιζες με μάσκες περιποίησης πρόσωπο, γαλάκτωμα σώματος και κρέμες ενυδάτωσης.

Διάβασε επίσης: Η Natasha Kay τραγουδάει unplugged για εσένα και κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της!

Για μια Καρκίνο που το χουχούλιασμα είναι λατρεία, ένα χνουδωτό τεράστιο μαξιλάρι σε συνδυασμό με μια ζεστή ρόμπα θα είναι το ιδανικό δώρο.

Λέων: Δώσε ημερολόγια και βιβλία σε μια Λιονταρίνα και πάρε της τη ψυχή! Ένα δώρο ακόμη που θα αγαπήσει είναι μια υπέροχη κούπα.

Παρθένος: Για μια παρθένο που αγαπά την τάξη, ένα νεσεσέρ(βάλε και κάτι μέσα) θα είναι ό,τι καλύτερο της έχεις πάρει. Επίσης μπορείς να βρεις διάφορα διακοσμητικά-πάντα όμως χρηστικά- για το γραφείο της.

Για τη φίλη Ζυγό το ιδανικό δώρο είναι σίγουρα ένα t- shirt με διάφορα logo και μπορείς να επιλέξεις και ένα σετ στιλάτα σκουλαρίκια.

Διάβασε επίσης: Πώς η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος της πρώτης περιόδου

Μια Σκορπιός που θέλει τα πάντα να κυλούν βάση σχεδίου, δε θα έλεγε ποτέ όχι σε μια glam ατζέντα.

Η Τοξοτίνα θα σε αγαπήσει ακόμη περισσότερο αν της πάρεις για δώρο κάτι μικρό και συμβολικό. Ιδανικό για εκείνη θα ήταν ένα διακοσμητικό χώρου και σίγουρα κεριά σε διάφορες μυρωδιές.

Αιγόκερως: Με τα βεβαιότητας πια, μπορούμε να σου πούμε ότι θα αγαπήσει ό,τι κι αν της αγοράσεις, αρκεί να είναι καλλυντικά, make-up, πούδρες και μολύβια.

Μια Υδροχόος θα λάτρευε ένα νέο κινητό, επειδή όμως δε διαθέτουμε και τόσο υψηλό budget, θα μείνει αρκετά ικανοποιημένη και με κάποιο gadget!

Όσο για τη φίλη που είναι Ιχθύς, θα λατρέψει σίγουρα μια τσάντα, ή ένα πορτοφόλι. Όσο πιο απλά είναι τόσο πιο chic της φαίνονται οπότε μπορείς να αποφασίσεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved