Φοβάσαι ότι σου λέει ψέματα η κολλητή σου; Μπορεί να φταίει το ζώδιό της

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει.

Κανείς δεν αγαπάει τα ψέματα. Πιθανώς ούτε κι ο ίδιος ο ψεύτης. Δεν πιάνουμε την περίπτωση που υπάρχει ένα άτομο όχι στον κοντινό σου κύκλο. Εκεί κατά πάσα πιθανότητα δε θα σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Και δε θα έπρεπε κιόλας. Το θέμα είναι, όταν άνθρωποι που λογαριάζεις ως δικούς σου, σε κοροϊδεύουν. Γιατί αυτό είναι ουσιαστικά, μία μορφή κοροϊδίας που καλό θα ήταν να μην υπάρχει στη ζωή σου, αλλά -ας είμαστε ειλικρινείς- θα υπάρξει και, μάλιστα, πολλές φορές.

Ο λόγος που ο καθένας το κάνει δεν είναι στάνταρ. Κάποιος μπορεί να ψέματα για να γλιτώσει από μία κατάσταση. Κάποιος άλλος γιατί πιστεύει ότι αυτό είναι το καλύτερο. Κάποιος μπορεί να είναι παθολογικός ψεύτης. Όπως και να έχει και επειδή δεν μπορούμε να είμαστε στο δικό του μυαλό και να αναλύσουμε τι συμβαίνει, τα ζώδια φαίνεται να παίζουν κάποιον ρόλο στην κατάσταση και συγκεκριμένα ένα από αυτά δείχνει να έχει μεγαλύτερη τάση να σου πει ψέματα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Ποιο είναι αυτό;

Ο σκορπιός.

liar GIF

Λογικά δεν έχεις ακούσει πρώτη φορά για τον Σκορπιό κα τη φήμη του. Για κάποιον λόγο, λέγεται ότι αυτό το ζώδιο έχει την τάση να λέει ψέματα και να κοροϊδεύει, όχι απαραίτητα από κακό σκοπό, αλλά, και πάλι. Είναι, δε, τόσο καλός στα ψέματα που υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μην καταλάβεις και ποτέ ότι σου λέει.

Τι να πούμε εμείς; Τα άστρα…

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved