Βρήκαμε τι τύπος μαθήτριας είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Όχι ότι το 'χεις με το διάβασμα... απλά φταίνε τ' άστρα σου.

Ας μην κρυβόμαστε, το διάβασμα ή το 'χεις ή δε το 'χεις. Βέβαια για να λέμε και αλήθειες, πρέπει να στρωθείς και να ανοίξεις το βιβλίο σου, να συγκεντρωθείς και να κάνεις τα μαθήματά σου, μόνα τους δε γίνονται. Πάντα υπάρχουν στη σχολική τάξη εκείνοι που γνωρίζουν κάθε απάντηση σε κάθε ερώτηση και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, διαβάζουν όντως πολύ ή απλά έχουν κάποιο κρυφό ταλέντο στο διάβασμα; Διαβάζουν όντως, πολύ και σωστά, αλλά ας πούμε ότι είναι και πιο ευνοημένοι. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Τα ζώδια ντε!

Ναι,ανάλογα με το ζώδιό σου μπορούμε να βρούμε τι τύπος μαθήτριας είσαι. Είτε είσαι το ξεφτέρι της τάξης, είτε η διάσημη από το Α3 ένα είναι το σίγουρο, ότι το ζώδιο σου τα φταίει όλα. Αν η απάντηση δε σε καλύψει, δε χρειάζεται να το πεις παραέξω, αν πάλι πιάσουμε διάνα τότε δείξε στις φίλες σου πόσο μπροστά είναι το teen queen... φταίνε τα άστρα μας φυσικά, όχι εμείς.

Κριός: Είσαι σίγουρα η κεφαλή σε κάθε project. Παθιασμένοι με ό,τι καταπιάνονται οι Κριοί έχουν ταλέντο στο να κατευθύνουν την ομάδα πάντα στο σωστό δρόμο.

Ταύρος: Ο μαθητής με τις πιο cool κασετίνες! Ένας Ταύρος έχει στιλ, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί στο σχολείο όπως να 'ναι. Από τη τσάντα του μέχρι και τα μολύβια που θα βρεις στην κασετίνα του, θα καταλάβεις ότι ένας Ταύρος πριν έρθει στο μάθημα έχει περάσει μάλλον από... κάστινγκ. #jeez

Δίδυμος: Το πιο δραστήριο πλάσμα όλου του σχολείου. Είναι συναρπαστικό το πώς συνδυάζει όλες τις δραστηριότητες του αλλά και όλους τους φίλους του μαζί.

Καρκίνος: Ο μαθητής που κάθε ένας μας θέλει να έχει στο group του για τις ομαδικές εργασίες. Συνεργάζεται άψογα και έχει το χάρισμα να κάνει και τους άλλους να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Λέων: Τι κι αν η αίθουσα είναι άδεια; Μια Λιοναρίνα θα κάτσει χωρίς δεύτερη σκέψη στο πρώτο θρανίο. Αν είσαι Λέων πολύ πιθανό να έχεις και τους καλύτερους βαθμούς της τάξης σου.

Παρθένος: Αν χρειαστείς ποτέ σημειώσεις με sos θέματα πρέπει να βρεις μια Παρθένο. Μια Παρθένος ξέρει να διαβάζει μεθοδικά αλλά και να οργανώνει τα πάντα σωστά στο μυαλό της.

Ζυγός: Μπορεί να μη διαβάζει μανιωδώς αλλά έχει το χάρισμα! Μια Ζυγός χωρίς πολύ κόπο κατανοεί τα πάντα και ενώ είναι τόσο cool και άνετη καταφέρνει πάντα να παίρνει εικοσάρι στο διαγώνισμα. #truestory

Σκορπιός: Πολλές φορές ο φασαριόζος της τάξης θα είναι Σκορπιός. Αν είσαι Σκορπιός πάντως ξέρουμε ότι ενώ θες να δείχνεις ότι δε σε ενδιαφέρει το μάθημα, κατά βάθος σ' αρέσει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Τοξότης: Η μαθήτρια που πάντα σηκώνει το χέρι της. Όχι μόνο για να πει μάθημα αλλά και για να πει τη γνώμη της. Μια Τοξοτίνα θα ακουστεί περισσότερες φορές στο 45λεπτο μάθημα από όσο θα ακουστεί ο ίδιος ο καθηγητής. #ελεοςκουκλίτσαμου

Αιγόγερως: Αν είσαι Αιγόκαιρως είσαι σίγουρα η αγαπημένη των καθηγητών. Πάντα θα κάνεις πολλές ερωτήσεις για να κατανοήσεις τα πάντα, βάζεις ένα πλάνο στο μυαλό σου και ξέρεις ακριβώς πώς να πετύχεις τους στόχους σου. Ναι, οι καθηγητές σε λατρεύουν. Αδυναμίες είναι αυτές τι να κάνουμε. #σλουρπ

Υδροχόος: Αν υπάρχει κάποιος στη τάξη που δεν ανέχεται την αδικία και το bulling είναι μια Υδροχόος. Ακόμη κι όταν ένας καθηγητής αδικήσει κάποιον μαθητή εκείνη θα σηκώσει το ανάστημά της.

Ιχθύες: Ποτέ δεν εμφανίζεται, πάντα όμως παίρνει άριστα. Αυτό κι αν είναι χάρισμα. Τα ψαράκια είναι πανέξυπνα και πάντα έχουν τη σωστή απάντηση σε κάθε περίεργη αλλά και δύσκολη ερώτηση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved