Βρήκαμε ποιο είναι το δυνατό σου χρώμα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Η καλύτερη χρωματική επιλογή που ορίζει ο αστρολογικός σου χάρτης.

Άραγε είσαι μια ήρεμη και ντροπαλή Δίδυμος ή μήπως ένας Λέων που αγαπά την προβολή; Το ζώδιό σου μπορεί να πει αρκετά για την προσωπικότητά σου αλλά μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε καλύτερες επιλογές. Η μελέτη των άστρων και η επιστήμη της αστρολογίας μπορούν να σε ενημερώσουν για πολλά θέματα όπως μετακινήσεις, σχέσεις, ακόμη και το ισχυρό σου χρώμα.

Το χρώμα επηρεάζει τη διάθεσή μας και αν το ζώδιό σου δεν ταιριάζει με ορισμένα χρώματα, καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. Αντίθετα μπορείς να ανακαλύψεις ποιο είναι το δυνατό σου χρώμα και να το βάλεις ολοένα και περισσότερο στη ζωή σου. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις το κατάλληλο χρώμα για εσένα σύμφωνα πάντα με το ζώδιό σου.

1) Κριός: κόκκινο

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα ζώδιο της φωτιάς ταιριάζει με το κόκκινο αφού είναι το χρώμα του πάθους, του θάρρους και του ενθουσιασμού.

2) Ταύρος: πράσινο

Όχι μόνο είναι συνδεδεμένο με τη φύση αλλά το πράσινο έχει επίσης μια ζωντάνια που βοηθά τους ταύρους να αισθάνονται αναζωογονημένοι. Για να μην αναφέρουμε πως είναι επίσης το χρώμα του πλούτου, κάτι που οι Ταύροι εκτιμούν ιδιαίτερα.

3) Δίδυμος: κίτρινο

Το κίτρινο είναι φωτεινό, χαρούμενο και ενεργητικό όπως ένας δίδυμος. Εμπνέει πρωτότυπη σκέψη και ευτυχία και είναι το τέλειο χρώμα ρούχων για μια προσωπικότητα αυτού του ζωδίου.

4) Καρκίνος: ασημί

Οι καρκίνοι κυβερνούνται από το φεγγάρι, οπότε ια αργυρά και τα γκρίζα είναι τα χρώματα ισχύος τους. Δοκίμασε να βάλεις στο σπίτι σου μεταλλικούς γκρι τόνους, στα νύχια σου ή να φοράς πιο πολλά ασημί ρούχα.

5) Λέων: πορτοκαλί

Δεν υπάρχει ποιο τολμηρό χρώμα από το πορτοκαλί γι' αυτό και είναι ιδανικό για έναν Λέων.

6) Παρθένος: καφέ

Ένα ζεστό, ήρεμα χρώμα όπως ο ζυγός. Το καφέ βοηθά επίσης στην ηρεμία του μυαλού της Παρθένου.

7) Ζυγός: ροζ

Ένα γαλήνιο, ανοιχτό ροζ προσθέτει ακριβώς τη σωστή ποσότητα θηλυκότητας.

8) Σκορπιός: μαύρο

Αυτή η έντονη απόχρωση έχει πλήρη νόημα για τον Σκορπιό, ο οποίος δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να κρατάει μυστήριο. Το μαύρο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους που θα μπορούσαν να καταπλήξουν.

9) Τοξότης: μοβ

Δημιουργικό και έξυπνο το μωβ μιλάει στην ψυχή ενός τοξότη και είναι το χρώμα που θα σε αναδείξει όσο κανένα.

10) Αιγόκερως: γκρι

Μπορεί να νομίζεις πως πρόκειται για ένα ουδέτερο και αδιάφορο χρώμα όμως το γκρι έχει μια δική του κρυφή δύναμη.

11) Υδροχόος: μπλε

Σαν ζώδιο του νερού οι Υδροχόοι φέρνουν τη γνώση στον κόσμο και το μπλε τους βοηθά να ηρεμήσουν και να κεντράρουν τις σκέψεις τους.

12) Ιχθύς: τιρκουάζ

Ένα ιδιαίτερο, φωτεινό και χαρούμενο χρώμα που αξίζει να βάλεις στη ζωή σου για να ξεχωρίσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved