Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια όταν έχουν νεύρα; Τι ή ποιός τα εκνευρίζει;

Ποιος του σπάει τα νεύρα; Ποια συμπεριφορά αρνείται να αποδεχτεί;

ΚΡΙΟΣ: Σιχαίνομαι όσους χρονοτριβούν. Δεν θέλεις ματάκια μου όμορφα να κάνεις κάτι; Τράβα στην άκρη κι άσε το δρόμο για εκείνους που πάνε σφαίρα. Και ξέρεις ποιοι χρονοτριβούν συνήθως, ε; Οι λατρεμένοι μου, οι αναποφάσιστοι! Σιχαμερό είδος!

ΤΑΥΡΟΣ: Ευχαρίστως σκοτώνω, ποδοπατώντας, όσους με πιέζουν να κάνω κάτι. Εκεί να δεις αντίσταση που βάζω. Όσο εσύ προσπαθείς, έστω και με το καλό, να με πείσεις, τόσο εγώ πείθομαι ότι πρέπει να σε αφήσω να σαπίσεις προσπαθώντας...

tavros3916

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην με αγνοείς. Δεν είναι τόσο θέμα εγωισμού, όσο θέμα αυτογνωσίας. Ξέρω τι αξίζω κι αν εσύ είσαι πολύ χαζός για να το καταλάβεις, πρόβλημά σου. Αλλά φιλαράκι, κράτα τα προβλήματά σου για εσένα, δεν είναι ανάγκη να τα μοιράζεσαι μαζί μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αποπειραθείς να μου κρύψεις την αλήθεια. Φυσικά και θα πληγωθώ με αυτήν, φυσικά και θα σε μισήσω που μου την είπες, φυσικά και δε θα βγάλεις ποτέ άκρη μαζί μου, φυσικά θα γίνουμε μπίλιες. Φυσικότατα. Τατά. Ταρατατάάάά...

ΛΕΩΝ: Διαολίζομαι όταν δεν γίνεται το δικό μου. Ναι, πείσμα είναι, εγωισμός είναι, ό,τι αρρώστια θέλεις είναι, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. Είμαι ξεκάθαρος: my way or the high way! Διάλεξε. Και γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξερόλα δώσε μου και να μην ξέρω ποιο μάγουλο να χαστουκίσω πρώτο. Κόκκινο πανί για εμένα που δεν ανέχομαι κανέναν να μου την λέει, έστω και με αποδείξεις και στοιχεία. Παίζει και να βρεθεί σε κανένα χαντάκι, αν δεν προσέξει το υφάκι του.

parthenos3916

ΖΥΓΟΣ: Ευχαρίστως βιαιοπραγώ εναντίον όσων νομίζουν ότι με τις φωνές και την τζάμπα μαγκιά θα ιδρώσουν τα αυτάκια μου ή θα κάνω αυτό που θέλουν. Καλές οι φωνές, αλλά σαν το γράψιμο διαρκείας που θα σου κάνω... δεν έχει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τρελαίνει η αχαριστία. Ποτέ Σκορπιός που θα ευεργετηθεί δεν θα υπάρξει αχάριστος. Επομένως, αυτή η συμπεριφορά είναι για τα σκουλήκια. Κι αν είσαι αχάριστος, είσαι κι άχρηστος: δεν κάνεις για τίποτα. Ούτε για φίλος, ούτε για αδελφός, ούτε για φτύσιμο...

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν προσπαθήσεις να με πατρονάρεις (να μου πεις τι να κάνω και πώς), θα φας κόκκινη κάρτα από τα αποδυτήρια. Μια που άνοιξες το στόμα σου, μια που δεν σε ξέρω πλέον. Λάθος άνθρωπο βρήκες για να κουνήσεις το δάχτυλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αναβλητικότητα μπορεί να ξυπνήσει το ζώο μέσα μου, εντός, εκτός κι επί τα αυτά. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, μην αναλάβεις να το κάνεις. Επίσης, αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, χάσου από προσώπου Γης, να μην σε βλέπω κι ανακατεύονται τα σωθικά μου, σκουλήκι της κοινωνίας.

aigokeros3916

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γράφει πουθενά στο κούτελό μου ότι έχω χρόνο ή διάθεση για χάσιμο; Ε, αφού δεν βλέπεις να φοράω κανένα σχετικό ταμπελάκι, τι μου τα πρήζεις με αερολογίες και μπούρδες; Ο χαβαλές είναι ΟΚ, οι ελαφρές κουβέντες είναι σούπερ, τι τις θέλεις τις αηδίες και τα κουτσομπολιά; Αυτές είναι για μικρά μυαλά και γω με μικρά μυαλά δεν ανταλλάσσω μήτε καλημέρα.

ΙΧΘΥΣ: Δύσκολο άνθρωπο δώσε μου και την ψυχή μου πάρε! Κυριολεκτικά. Προτιμάω να πηδήξω από το μπαλκόνι από το να νταντεύω ψυχοβγάλτες. Είπαμε ότι έχω κατανόηση και συμπόνια το παλικάρι, όχι μαστίγιο και τσίρκο...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved