Ξέρεις ποιο είναι το τραγούδι σου για το καλοκαίρι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ναι, αυτό είναι το τραγούδι σου.

Ανεξαρτήτως με το ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης, ποιο είναι το αγαπημένο σου album και το αγαπημένο σου τραγούδι, υπάρχει σύμφωνα με το ζώδιο σου ένα τραγούδι που έχει γραφτεί για 'σένα και είναι το καλοκαιρινό σου track.

Το ζώδιό σου-από όπου κι αν το πιάσεις- είναι κάτι που καθορίζει την προσωπικότητά σου, τις συνήθειές σου, ακόμη και την καθημερινότητά σου. Ας πούμε, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, τα νεύρα σου... δεν είναι και πολύ στα καλά τους. Aν πάλι ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες ίσως και να καλμάρεις, δε μπορώ να στο πω όμως σίγουρα αυτό.

Όχι, αν είσαι Λέων, στην επόμενη πανσέληνο δε θα μεταλλαχτείς σε λιονταρίνα, κράτα μόνο ότι τα χόμπι σου καθορίζονται από τα άστρα. Μάλιστα, το ζώδιό σου μπορεί να έχει «ιδιαίτερες» προτιμήσεις στην μουσική και ίσως το ζώδιο σου να ευθύνεται που έχεις κόλλημα με τον Justin Bieber, δεν σε κρίνουμε λοιπόν. Απόλυτα επιστημονικά διαπιστωμένο δεν είναι, ωστόσο εκεί έξω βρίσκεται ένα τραγούδι, αποκλειστικά δικό σου σύμφωνα με το ζώδιό σου και σε περιμένει να το ανακαλύψεις.

Ξέρεις λοιπόν ποιο είναι το τραγούδι σου για το φετινό καλοκαίρι; Ετοιμάσου γιατί ίσως και να μην είσαι προετοιμασμένη για αυτό που θα... ακούσεις.

Κριός
Θέλεις up- tempo τραγούδια και ναι,γνωρίζεις τις τάσεις, επομένως η νέα hot κυκλοφορία του καλοκαιριού είναι σίγουρα το κομμάτι σου.



Ταύρος
Σταθερό ζώδιο και ρομαντικό. Aυτό που σε ξεχωρίζει είναι η αγάπη σου για τις τέχνες, το ωραίο φαγητό και ναι, λατρεύεις τις ανέσεις σου. Το καλοκαίρι θα σε βρει παραλία σίγουρα με αυτό το τραγούδι:





Δίδυμος

Αφού σ' αρέσει η τραπ μουσική γιατί δεν το παραδέχεσαι; Βέβαια καλοκαιράκι είναι, να μην ακούσουμε και κάτι pop; Μπα, η τραπ είναι η μουσική σου. Ή μήπως όχι; Μια έτσι, μια αλλιώς είσαι, το κομμάτι σου λοιπόν τα έχει όλα!




Καρκίνος

Ένα ευαίσθητο ζώδιο σαν εσένα, το καλοκαίρι θα σε βρει με ακουστικά στην παραλία ακούγοντας ένα ρομαντικό κομμάτι.



Λέων
Ας είναι μουσική κι ας είναι ό,τι είδος θέλει, ωστόσο επειδή σου αρέσει να είσαι η βασίλισσα της παρέας, θα αναγκάσεις όλες τις φίλες σου να ακούσουν αυτό το κομμάτι.



Παρθένος
Θέλεις να «επικοινωνείς» μέσα από τα τραγούδια που ακούς. Βέβαια κάθε φορά που συγυρίζεις το δωμάτιο σου και τραγουδάς στην σκόνη που βρίσκεται στο κομοδίνο σου θές κάτι δυναμικό. Τι εννοείς δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει σκόνη το κομοδίνο σου; Σωστά, Παρθένος είσαι!



Ζυγός
Έρωτας, ζουζουνιάσματα αλλά και δυναμισμός. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για κάθε τραγούδι. Αυτό το κομμάτι θα ακούς και στην παραλία λοιπόν.



Σκορπιός
Καλοκαίρι και έρωτας; Ή καλοκαίρι και χωρισμός; Αν πάντως έχεις χωρίσει πρόσφατα, σκορπιός είσαι αλλά είσαι ευαίσθητη όσο κι αν το κρύβεις.



Τοξότης
Αν και θα έπρεπε το track σου να είναι το soundtrack της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας, το καλοκαιρινό σου κομμάτι θα είναι σίγουρα αυτό που θα... ξεσηκώσει την παρέα όπως κάνεις και εσύ.



Αιγόκερος
Από τραπ, μέχρι rock και από pop έως λαϊκό, όποιο σε εκφράσει, αυτό θα ακούσεις. Το καλοκαίρι όμως σε θέλει ευδιάθετη και σίγουρα αυτό είναι το κομμάτι σου.



Υδροχόος
Στον δρόμο προς την ανακάλυψη κάποιου νέου καλλιτέχνη ή κάποιου νέου album, κάπου εκεί ανακαλύπτεις ότι τελικά σου αρέσει αυτό το track.



Ιχθύς
Είσαι σίγουρα η πιο πιστή groopy. Σου αρέσουν τα συγκροτήματα και θα μπορούσες εύκολα να είσαι εκείνη που κινεί τα νήματα των ARMY. Σίγουρα αυτό είναι το track σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved