Ζώδια της εβδομάδας 12- 18 Νοεμβρίου: Απροδόκητες εξελίξεις μέχρι την Παρασκευή

Όσα δεν περιμένεις μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής

Κριός
Είσαι γενναιόδωρη την Δευτέρα και την Τρίτη ή απλά κοιτάζεις περισσότερο την πάρτη σου; Αν νομίζεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν βλέπουν την διαφορά, κάνεις λάθος. Αυτό που νομίζεις ότι δείχνεις με αυτό που δείχνεις πραγματικά είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Και η σύγχυση μπορεί να συνεχιστεί ως και το Σάββατο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά πιο χαλαρό. Φρόντισε να διασκεδάσεις.

Ταύρος
Προσπάθησε να συνηθίσεις τα επίμονα βλέμματα πάνω σου την Δευτέρα και την Τρίτη. Έχεις έναν απερίγραπτο μαγνητισμό. Μην πάρεις ρίσκα. Είναι κακή ιδέα, ειδικά την Πέμπτη και την Παρασευή. Αν θέλεις να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει, περίμενε μέχρι το Σάββατο ή την Κυριακή. Και φρόντισε να πάρεις κάποιον μαζί σου που ξέρει τι του γίνεται.

Δίδυμοι
Έχεις μεγάλη φαντασία στην αρχή της εβδομάδας. Αν έχεις ένα πρότζεκτ να τελειώσεις, προσπάθησε να το κάνεις την Δευτέρα ή την Τρίτη. Ξέρεις τι λένε… Περίμενε το απροσδόκητο. Αυτό θα είναι το μότο σου μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής. Κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει την επόμενη κίνησή σου και δεν θα θέλεις να αλλάξεις τίποτα…

Καρκίνος
Αν πιστεύεις ότι δεν τα ξέρεις… όλα την Δευτέρα και την Τρίτη, περίμενε μέχρι να μάθεις περισσότερα και να πάρεις την οριστική σου απόφαση. Είναι καλό να είσαι αισιόδοξη, αλλά μήπως αποφεύγεις την πραγματικότητα την Πέμπτη και την Παρασκευή; Βγάλε τα ροζ γυαλιά και προσπάθησε να δεις τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν στο τέλος της εβδομάδας.

Λέων
Πρόσεχε σε ποιον επιτρέπεις να δει την ευαίσθητη πλευρά σου την Δευτέρα και την Τρίτη. Είσαι λίγο ευάλωτη και μπορεί να πληγωθείς αν δεν προστατεύσεις τον εαυτό σου. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία την Τετάρτη, την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Ίσως ακόμα να γνωρίσεις και κάποιον celebrity. Προσπάθησε να είσαι cool. Μπορεί να νιώθεις περιορισμένη το Σάββατο και την Κυριακή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά για να αλλάξεις την κατάσταση.

Παρθένος
Ονειροβατείς λίγο την Δευτέρα και την Τρίτη. Τσίμπα τον εαυτό σου κάθε λίγο και λιγάκι για να βεβαιωθείς ότι δεν ονειρεύεσαι. Δεν θα έχεις καμία διάθεση να ακούσεις κάποιον που θα σε διατάζει την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά είναι σημαντικό να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Καλή παρέα θα έχεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ είναι πιθανό να πάτε και κάπου μαζί.

Ζυγός
Πώς μπορείς να περιμένεις να νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι γύρω σου άνετα, όταν εσύ δεν νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Σταμάτα να ανησυχείς τόσο πολύ για το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα. Κανείς δεν δίνει και τόση σημασία. Ενθουσιάζεσαι με νέες προοπτικές στα μέσα της εβδομάδας, αλλά πρέπει να κάνεις κάτι κι εσύ και να αναλάβεις πρωτοβουλίες.

Σκορπιός
Η Σελήνη βγάζει προς τα έξω τον ζηλιάρη εαυτό σου την Δευτέρα και την Τρίτη. Αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, τότε μην το λες καθόλου. Ταξίδεψε και γνώρισε νέο κόσμο και προσπάθησε να πας με τα νερά των άλλων την μεταξύ Τρίτης και Κυριακής. Αντί να μένεις κολλημένη σε αυτά που ξέρεις, άδραξε την ευκαιρία και κάνε κάτι εντελώς καινούργιο. Και φρόντισε να βγάλεις πολλές φωτογραφίες, αλλιώς κανένας δεν θα πιστέψει ότι το έκανες.

Τοξότης
Οι φίλοι σου δεν θα μπορούν ακριβώς να καταλάβουν τι ετοιμάζεις την Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά εσύ σίγουρα έχεις ένα σχέδιο. Προσπάθησε να το ακολουθήσεις το Σάββατο και την Κυριακή. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ρώτα και την γνώμη ενός ατόμου που εμπιστεύεσαι. Δυο μυαλά που σκέφτονται είναι πάντα καλύτερα από ένα.

Αιγόκερως
Μήπως αυτή η φωνή μέσα στο κεφάλι σου προσπαθεί να σου πει κάτι την Δευτέρα ή την Τρίτη; Άκουσε καλά τι έχει να σου πει τι ένστικτό σου. Αν νιώθεις να σε τραβά κάτι προς τα δεξιά τότε ούτε που να το διανοηθείς να πας… αριστερά. Αν κάνεις πολλά πράγματα για άλλους ανθρώπους, αλλά αγνοείς τον εαυτό σου, προσπάθησε να κάνεις κάτι καλό για σένα προς το τέλος της εβδομάδας. Πέρασε λίγο χρόνο μόνη σου μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν το έχεις ανάγκη.

Υδροχόος
Σου αρέσει να τραβάς την προσοχή και να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά την Δευτέρα και την Τρίτη κάποιος δικός σου άνθρωπος θα χρειαστεί όλη σου την προσοχή. Φρόντισε να την δώσεις 100%. Έχεις αρκετή ενέργεια μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής. Μπορεί να μην είσαι εκείνη που οδηγεί τις καταστάσεις, αλλά σίγουρα ακολουθείς.

Ιχθύες

Στην αρχή της εβδομάδας νιώθεις την ανάγκη να τα ξέρεις… όλα. Κάνε μια παραπάνω έρευνα σε ένα συγκεκριμένο θέμα την Δευτέρα και την Τρίτη. Δεν θα απογοητευθείς. Θέλεις να κάνεις το σωστό μεταξύ Τετάρτη και Παρασκευής, αλλά έχεις τους φίλους σου να σε παρασύρουν. Κάνε το σωστό. Δεν θέλεις να έχεις σοβαρές συνέπειες…

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved