Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Σκορπιού!

Η Σκορπίνα Ελισάβετ μας βάζει στο κλίμα του ζωδίου

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου

Όχι επειδή είμαι σκορπιός αλλά θεωρώ πως είναι ευκαιρία, μιας και έχουμε μπει πια και στον Νοέμβρη, να κάνουμε ένα αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα και να δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα σου μικρή μου φίλη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ:

Αγαπημένη μου φίλη, αν είσαι Σκορπίνα, ξέρεις πολύ καλά ποια είσαι και δεν χρειάζεται να ανατρέχεις σε κείμενα όπως αυτό για να μάθεις τον χαρακτήρα σου.

Είσαι μια έξυπνη, δυναμική και αποφασιστική προσωπικότητα με πάθος για ότι κάνεις και ότι αγαπάς. Δεν θα σταθώ στα ερωτικά καθώς είσαι το απόλυτα ερωτικό ζώδιο!

Αποπνέεις ένα μυστήριο και μία εσωτερική δύναμη που σε κάνει αξιοπρόσεκτη, όσο κι αν προσπαθείς να κρατηθείς στο παρασκήνιο. Έχεις τρομερά αναπτυγμένη διαίσθηση που σχεδόν πάντα σε ξελασπώνει και σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, δεν ακούς κανέναν! Έχεις την επιμονή και την υπομονή για να αποδείξεις ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ:

Όπως προαναφέραμε και παραπάνω αγαπημένη μου Σκορπίνα ξέρεις πολύ καλά ποια είσαι. Μπορεί να έχεις και εσύ τα μειονεκτήματα σου αλλά σιγά αφού κανείς δεν είναι τέλειος πάμε παρακάτω.

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΥ: Το νερό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved