Πες μου το ζώδιό σου για να σου πω τι σχέση έχεις με τα καλλυντικά και την περιποίηση

Κι όμως το ζώδιο σου αποκαλύπτει πολλά για την σχέση που έχεις με την ομορφιά.

Με αφορμή τις μέρες της κατ’οίκον παραμονής μας, είπαμε να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τα ζώδια. Τα ζώδια εκτός απο στοιχεία του χαρακτήρα σου, μπορούν να φανερώσουν και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολόγους, το ζωδιό σου μπορεί να αιτιολογήσει την καλή ή κακή σχέση που έχεις με τον χώρο της ομορφιάς.

Οι πλανήτες έχουν τεράστια επιρροή στο προσωπικό μας στυλ και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο τρόπος με τον οποίο τα αστέρια ευθυγραμμίζονται όταν γεννιέσαι, έχουν επίδραση μελλοντικά στις συνήθειες και τις επιλογές που κάνεις σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Η θέση των πλανητών αλλά και οι συναστρίες μπορούν να σου φανερώσουν επιπλέον πληροφορίες για πολλές πτυχές της ζωής σου. Το να φτιάξεις τον δικό σου γενέθλιο χάρτη είναι εύκολο και δωρεάν σε πολλές ιστοσελίδες αρκεί να γνωρίζεις την ώρα της γέννησής σου.

Ας δούμε όμως τώρα αναλυτικά τη σχέση που έχει κάθε ζώδιο με την ομορφιά. Βρες το δικό σου και διάβασε προσεκτικά.

1) Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς και ίσως το πιο φυσικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Το περιπετειώδες πνεύμα του τον κάνει να θιοθετεί πρώτος σχεδόν κάθε νέας τάσης ομορφιάς. Είναι συνήθως ένας από τους πρώτους που τρέχει να δοκιμάσει ένα νέο στιλ που είδε στο Instagram.

2) Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Η κοπέλα Ταύρος πιθανότατα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το ίδιο καθαριστικό προσώπου φαρμακείου που χρησιμοποιούσε στο γυμνάσιο και το ίδιο eyeliner που της πρότειναν στα 15.

3) Δίδυμος (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Το μυαλό σου τρέχει κάθε λεπτό και ανακαλύπτεις συνέχεια καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου. Υποθέτω πως έχεις ένα κραγιόν για κάθε απόχρωση και ότι τα συρτάρια σου ξεχειλίζουν με παρορμητικές αγορές.

4) Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Η ρουτίνα ομορφιάς σου καθοδηγείται από τη συναισθηματική σου πλευρά και τη γενική απλότητα που σε κατέχει. Είσαι επιλεκτική στα προϊόντα που αγοράζεις και στα ρούχα που φοράς. Ενώ το στυλ σου πιθανόν να ξεφεύγει από το παραδοσιακό και το θηλυκό, είσαι πάντα ανοιχτή να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

5) Λέων( 23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Έχεις μια ισχυρή ανάγκη να είσαι στο προσκήνιο και λάμπεις πάντα. Έχεις μια αγάπη για τα ακριβά και εντυπωσιακά πράγματα είτε αυτά είναι ρούχα, παπούτσια ή καλλυντικά.

6) Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Είσαι σχολαστική σε ό, τι κάνεις και ιδιαίτερα προσεκτική με την εμφάνισή σου. Αγαπάς την οργάνωση, είσαι λάτρης του μίνιμαλ και του φυσικού μακιγιάζ.

7) Ζυγός( 23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Η ομορφιά δεν έχει μόνο μεγάλη σημασία για σένα, είναι η αποστολή σου. Αυτό σημαίνει ότι είσαι πρόθυμη να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και δίνεις προτεραιότητα στην ομορφιά.

8) Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι η λάμψη του ζωδιακού κύκλου. Ο αισθησιασμός είναι σημαντικός για εσένα και ό, τι προϊόντα χρησιμοποιείς πρέπει να σε κάνουν να αισθάνεσαι εξίσου υπέροχα όσο φαίνονται.

9) Τοξότης( 22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Είσαι καινοτόμος και γενναιόδωρη. Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν μας έλεγες ότι είσαιωblogger, vlogger ή Instagrammer που μοιράζεται τα ευρήματα ομορφιάς της με τον κόσμο.

10) Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Οι Αιγόκεροι είναι ίσως το πιο αυστηρό και λιγότερο επιπόλαιό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Φαντάζομαι πως αγοράζει τα απαραίτητα καλλυντικά και ρούχα χωρίς σπατάλες και αποφεύγεις τις άσκοπες αγορές.

11) Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι οι πιο ζωηροί του ζωδιακού κύκλου, αλλάζουν συνεχώς και ντύνονται για να προκαλέσουν και να σοκάρουν. Είσαι ένα άτομο με άποψη και δεν φοβάσαι να τολμήσεις ακόμα κι αν κάνεις τους ανθρώπους να σε κοιτάνε άβολα.

12) Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Είσαι ο αληθινός χαμαιλέοντας του ζωδιακού κύκλου, αλλάζεις την εμφάνισή σου για να ταιριάξει στο περιβάλλον και να κάνεις όλους γύρω σου να αισθάνονται άνετα. Πάντα καταφέρνεις όμως να διατηρείς το προσωπικό σου στιλ. Αυτή άλλωστε είναι η μαγεία των Ιχθύων.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved